SCDKey.com - Informatie, Kortingscodes en Reviews

Reviews
Website bezoeken Bekijk SCDKey

SCDKey.com is een professioneel en betrouwbaar platform waar klanten spelcodes en gametoetsen kunnen kopen sinds het in 2008 werd opgericht. Ze hebben verreweg meer dan 7 jaar ervaring en kunnen dit aan klanten doorgeven.

Een breed gamma aan producten op het gebied van games, online gaming, gamekaarten en Xbox is te vinden op het online platform. Ze specialiseren zich voornamelijk in het leveren van CD sleutels zodat ze de laagste prijzen samen met directe levering kunnen aanbieden via het geautomatiseerde bezorgsysteem.

SCDKey is niet alleen een verkoper, maar ook een groothandelaar in MMO-spellen. SCDKey is als een directe verkoopsupermarkt. In 2010 hebben ze officieel een gameportaal gelanceerd voor de verkoop van Steam, Origin, Uplay platformgame CD-Keys, in de afgelopen 4 jaar hebben ze zeer goede beoordelingen gekregen. Dit inspirerende resultaat is te danken aan de klanten, de snelheid en de handige prijzen voor verkopers.

Levertijd

De geschatte levertijd is 10-30 Minuten, hoewel de meeste klanten de codes in minder dan 10 minuten ontvangen. Het proces is meestal sneller voor terugkerende klanten.

Ondersteuning

Ze beschikken over live-chat support en zijn ook te contacteren via skype en email.

Betaalmogelijkheden

Je kunt er betalen met Paypal, creditcards, Paysafecard en Alipay op een uiterst veilige manier waardoor je zeker bent dat je altijd correct betaald.

Sociale Media

SCDKey is te zien op Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Pinterest en LinkedIn. Ze houden vaak promoties dus hou hun pagina’s in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.