Savemidownload.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk Savemidownload

Savemi is de grootste verkoper van game codes in Australië. Ze bestaan sinds 2017 en ook jij kan genieten van het grote aanbod aan games. Over game codes die niet werken moet je je geen zorgen maken. De webshop verkoopt enkel codes waarvan ze 100% zeker zijn dat de uitgever ze goedkeurt.

Betalen kan via PayPal of via kredietkaart als je geen PayPal hebt. Na verwerking van betaling ontvang je onmiddellijk je code via mail.

Heb je de e-mail verwijderd? Geen probleem! Je kan je code altijd terugvinden op je Savemi-account.

Waar kan ik terecht voor vragen en problemen?

Savemi heeft een overzichtelijke support-pagina waar je het antwoord terugvindt op de meest gestelde vragen. Problemen met een bestelling? Weet je niet waar je je code moet vinden of hoe je je code moet gebruiken? Dat vind je allemaal terug op de support page.

Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem. Je kan ze altijd een mailtje sturen. Van maandag tot vrijdag staat er van 8 uur tot 17 uur altijd iemand tot je dienst om je vraag te beantwoorden. Dit is wel in Australische tijd, wat de antwoorden op rare, nachtelijke uren kan verklaren. (Tenzij je dan toevallig aan het gamen bent. Dan is dat allemaal geen probleem voor jou.)

Interesse?

Savemi heeft een couponcode waarmee je korting krijgt op een game naar keuze. Oh en als je tevreden bent van het spel en de service van Savemi, is het altijd leuk dat je een review achterlaat. Zo weten andere gamers ook waar ze terecht kunnen voor betrouwbare game codes.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.