MMOGA.de - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Kortingscode 9d17e9
Website bezoeken Bekijk MMOGA

MMOGA was een van de eerste professionele bemiddelaars van online goud op de Europese markt. Inmiddels hebben ze meer dan 8 jaar ervaring en kunnen dat doorgeven aan onze klanten. Een breed gamma aan producten op het gebied van games, online gaming, virtuele valuta, gamecards en meer is te vinden op het platform.

MMOGA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de Europese marktleider op het gebied van virtuele goederen. Het productassortiment neemt voortdurend toe en met de regelmatige speciale aanbiedingen en de verkopersdeals kun je regelmatig een koopje doen.

Met meer dan 10.000 uitgevers is MMOGA een van de beste plaatsen om te bezoeken voor professionele marketingbedrijven en beheerders van privé-webpagina’s. Je kunt Adverteren via MMOGA door ze te contacteren.

Service

Hun grootste troeven zijn klantvriendelijkheid, de snelheid van de bedrijfsprocessen en de handige prijzen voor verkopers. De directe positieve klantbeoordelingen zijn het beste bewijs.

Ter ondersteuning ondersteunen de verkopers je 24 uur per dag, te beginnen voor de bestelling, met nuttige informatie over alle producten, door het proces van de levering en zelfs na de voltooiing.

Producten

De prijs-prestatieverhouding heeft tot nu toe meer dan 1.000.000 klanten overtuigd. Het maakt niet uit of je sleutels zoekt voor de nieuwste topgames of klassiekers, gamecards, de populaire FIFA-munten voor het Ultimate Team-spel van het voetbalspel, of virtuele valuta’s zoals WoW Gold, Aion Kinah, Final Fantasy 14 Gil en nog veel meer. Je ontvangt je bestelling altijd snel en veilig.

Spelsleutels en gamecards worden gegarandeerd binnen 5 tot 10 minuten per e-mail bezorgd, zodat je direct de download kunt starten, je online gametime kunt verlengen of inhoud kunt ontgrendelen. Leveringen van virtuele valuta vinden meestal binnen maximaal 24 uur plaats.

Betaalmethodes

Je kunt er betalen met Paypal, Paysafecard, Mobile Payment, Bankoverschrijving, Bitcoin, Skrill, Carte Bleue, Giropay, Maestro, Visa, CartaSi, Dankort, Nordea Solo, iDEAL, Laser EPS, POLi, Postepay, Sofort en zoveel meer. Dit allemaal heel veilig dankzij een SSL-verbinding.

Ondersteuning

MMOGA heeft een zeer geavanceerd systeem ontwikkeld voor als je hulp kunt gebruiken. Met een geheel eigen support center kun je live chatten, mailen, in de database kijken bij de voorbije problemen en tutorials bekijken. Alles beschikt ook over een aparte rubriek zodat je je probleem perfect uit de doeken kunt doen.

Kortingen

De webshop beschikt over een kortingstabel en heeft ook kortingsbonnen of coupons die je kunt inleveren om een korting op je game te krijgen. De tabel bestaat uit verschillende klassen die gebaseerd zijn op het bedrag die je aankoopt. De klasse beginner krijgt bijvoorbeeld 2,50% korting indien er voor 250,00 euro aangekocht is. Dit gaat zo door tot 10 procent en vanaf dat je voor 3000,00 euro aangekocht hebt wordt je “lifetime Patron” en krijg je bij alles 10 procent korting ongeacht de laatste datum van je aankoop.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.