Kinguin.net - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Kortingscode keysforgames
Website bezoeken Bekijk Kinguin.net

Kinguin is sinds begin 2013 actief en heeft een snelle opmars gemaakt. Door kopers veel keuze te geven aan verkopers, krijgt de koper de beste prijs en voorwaarden. Door deze strategie werd Kinguin al vrij snel bekend als geduchte tegenhanger van marktplaatsen als Steam, Origin en Battle.net. Inmiddels zijn er 4 miljoen gebruikers! De vele kopers beoordelen de games die ze gekocht hebben, doe dit dus ook vooral. Het grote voordeel voor jou, als koper, is dat de beste deal met de meeste positieve beoordelingen bovenaan staan. Scheelt lang zoeken!

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Door het grote aantal verkopers daalt de prijs van de spellen en virtuele codes hoeven niet veel te kosten. De verkopers kopen de codes groot in, waardoor de inkoop ook weer daalt. Door de grote vraag en de oneindige mogelijkheid tot virtuele codes, wordt de prijs voor de verkopers lager en de verkopen alleen maar meer. De tijd van een kast vol games en cd hoesjes is wel voorbij.

Voorwaarden levering codes

De door jou gekozen code wordt uiterlijk binnen 10 minuten na betaling geleverd. Doorgaans wordt de code direct verstrekt en kan je gelijk aan de slag. Om voor maximale tevredenheid te zorgen is er de kopers garantie van Kinguin. Hiermee heb je 30 dagen het recht op geld terug. Dit is een optionele service, maar wel ideaal wanneer je niet zeker bent over je aankoop. Mochten er problemen zijn dan zit er een service team voor je klaar. Zelfs per live chat kun je, in het Engels, bij Kinguin direct geholpen worden!

Hoe te betalen?

Vaak is een bezwaar dat je internationaal eigenlijk alleen maar via creditcard kan betalen. Hier is aan gedacht en daardoor kan je betalen via elke gewenste mogelijkheid. Je kan je digitale Kinguin portemonnee opwaarderen, zodat je niet bij elke bestelling hoeft te betalen. Daarnaast kan je betalen via: iDeal, PayPal, Skrill, Bitcoin, Paysafecard, Klarna, Skin of via je mobiel! Fijn is ook dat je gewoon met euro’s kan betalen en niet hoeft om te wisselen, of daar nog eens extra kosten voor te betalen. Niet voor niets staat Kinguin voor het aankopen van virtuele codes, zonder gedoe! Naast de euro kun je nog in ruim 20 andere valuta betalen. Mocht je ooit emigreren, hoeft dat geen bezwaar te zijn om van goedkope games te profiteren.

Acties en korting

Wat Kinguin naast voorgenoemde uniek maakt zijn de prijzen die er te winnen zijn. Na elke aankoop krijg je ook een bonus balans, waar je ook weer aankopen van kan doen. Zo heb je ongemerkt na een paar aankopen ineens een leuke extra om eens wat van te kopen. Tijdens het bestellen kan je ook kiezen voor extra’s, zoals random steam codes. Op deze manier ontdek je games die je anders nooit zou spelen en wie weet zit daar net die ene hele toffe game tussen!

Momenteel is er een kortingscode, welke je kan gebruiken voor korting op jouw favoriete game(s)!

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.