Instant-gaming.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews

Deze snelle webshop werd opgericht in 2005 en is zeer snel en klantgericht. Ze verkopen duizenden artikelen en hebben een uitstekende klantenservice. De games worden uit de doos gehaald en de code wordt ingescand zodat je effectief krijgt waarvoor je betaald hebt.

Officiële Sleutels

De sleutels voor de games zijn officieel, dat wil zeggen dat je een kleine bijdrage zult leveren aan de uitgever van het spel. Instant Gaming werkt samen met Origin, Steam, Battle.net, NCSoft en Ubisoft. Je hoeft ze alleen maar te downloaden via hun software die beschikbaar is op hun officiële websites. Om je game te activeren, ga je naar de productpagina en klik je op “Activeer deze game”.

Service

Met een account komt je CD-sleutel meteen in de sectie “Mijn bestellingen”. Je kunt je account dan ook direct gebruiken om contact met ons op te nemen via het ticketsysteem waarvoor een authenticatie vereist is. Je kunt Instant Gaming contacteren via email en je kunt ook inloggen via Google.

Levering

De ontvangst van je code is snel en eenvoudig. Je hoeft alleen naar het gedeelte “Mijn account” te gaan om je laatst gekochte CD-sleutel te bekijken, maar ook de geschiedenis van uw aankopen sinds het aanmaken van uw account is daar zichtbaar. Vanaf daar kun je ze dan activeren via het platform van de game.

Restricties voor landen

Uitgevers zijn onderworpen aan een beleid dat de import / export van games oplegt. De codes zijn soms onderworpen aan een nationale beperking, maar dit is niet altijd het geval. Deze informatie is vóór aankoop op de pagina van elk spel zichtbaar.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.