HRK Game.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk HRK Game

HRK games is opgericht door een aantal gepassioneerde gamers. Samen hebben zij een online distributie platform gecreëerd voor de distributie van online games. Het doel van HRK is het makkelijker en leuker maken van het shoppen voor video games online. Het online platform is op ongeveer twee jaar geleden opgericht (2015).

Hoeveel gebruikers heeft HRK?

Sinds het oprichten van HRK heeft het online distributie platform een grote groei doorgemaakt. HRK biedt toegang tot meer dan 2,000 video games. Op dit moment heeft het online platform meer dan 700,000 geregistreerde gebruikers, een aantal dat blijft groeien. Daarnaast wordt het platform meer dan 3,000,000 keer per maand bekeken.

De opbouw van het online platform

De site van HRK bestaat uit verscheidene onderdelen; Community, Make Bundle, Store en Lottery. In het onderdeel Community kun je onder andere games uitwisselen met jouw vrienden. Heb je een game uitgespeeld? Of is de game die jij kocht toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je deze gemakkelijk ruilen met vrienden, en krijg jij een game in handen die toch naar jouw zin is.

De store

Wanneer je een je op de site van HRK een video game naar jou wensen hebt gevonden dan wordt dit direct verwerkt door HRK. Direct krijg je de kans om door middel van een loterij een game te winnen naar de aankoop die je gedaan hebt. Voor slechts 2 dollar kun je meedoen aan deze loterij. De loterij biedt toegang tot meer dan 1000 games. Het deelnemen aan de loterij is geheel vrijblijvend. Na het wel/niet deelnemen aan de loterij worden jouw gegevens verwerkt en kun je, na de aankoop van jouw game en het deelnemen aan de loterij, beide games direct spelen! Het verwerken van de aankoop neemt meestal 1-40 minuten in beslag.

Betalingen

Voor het betalen van de online games gebruikt HRK: G2A PAY. Dit platform biedt verschillende betalingsmethoden aan, wel meer dan 30! G2A PAY maakt gebruik van vele verschillende lokale, internationale en wereldwijde betalingsmethoden. HRK games accepteert onder andere euro’s.

Zelf ontwikkelen van games

Wanneer je zelf de ontwikkelaar of producent van een steam game bent, geeft HRK jouw de mogelijkheid om ook jouw game via het HRK platform aan te bieden. Voor ontwikkelaars en producenten is er een speciaal plan voor de promotie en distributie van hun game in samenwerking met HRK. Zij bieden jou tijdens de samenwerking een overzicht van alle transacties, verkopen en daarnaast krijg je ook een dagelijkse update van het HRK partner panel.

Contact

Mocht je problemen hebben met een van jou aankopen? Of heb je vragen over het proces van een aankoop? Met al je vragen en aan-/opmerkingen kun je altijd terecht bij de klantenservice van HRK. Op dit moment kan HRK bereikt worden via de mail, er is voor als nog geen mogelijkheid tot telefonisch contact. Voor vragen over de producten of technische problemen kun je terecht bij het Support Center van HRK. Het support center kun je bereiken via jouw HRK account.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.