Greenmangaming.com - Informatie, Kortingscodes en Reviews

Reviews
Website bezoeken Bekijk Green Man Gaming

Green Man Gaming is een webshop en platform voor alles wat met gamen te maken heeft. Sinds de oprichting in 2010 hebben klanten uit maar liefst 195 landen deze webshop al weten te vinden, en in 2016 was Green Man Gaming één van de snelstgroeiende bedrijven in Engeland. Met zijn lage prijzen, up-to-date informatie over games en een online platform om ervaringen uit te wisselen is Green Man Gaming een grote en betrouwbare naam.

Games voor de laagste prijs

In de shop vind je games voor aantrekkelijke prijzen. Maak je een account aan? Dan krijg je ook nog een coupon van maar liefst 15% extra korting! Bij elke game staat een uitgebreide beschrijving van de inhoud, evenals aan welke eisen je computer of gameconsole moet voldoen om te kunnen spelen. Toch nog twijfels en/of vragen? Bezoek dan het forum voor support en reviews. We stellen het ook op prijs als je zelf je ervaringen deelt en een review achterlaat om op jouw beurt andere klanten weer te helpen.

Bestellen en betalen

De levering van de game gebeurt via email en je account. Na het voltooien van de bestelling krijg je direct de bevestiging met activeringscode zodat je gelijk aan de slag kunt. Voor de betaling kun je kiezen uit creditcard (mastercard en Visa, zowel prepaid als debet), American Express, Paypal, Sofort banking, Alipay en ChinaUnionpay. Paysafecard en Unionpay worden ook geaccepteerd, maar geven geen recht op retourneren. Het is mogelijk dat in jouw regio niet al deze betalingsmogelijkheden beschikbaar zijn, bij het voltooien van de bestelling zie je van welke betaalopties je gebruik kunt maken.

Online support

Als je vragen hebt kun je terecht in de faq sectie of op het forum. Vaak is daar het antwoord al te vinden of je kunt je vraag daar posten. Zo vind je er alle informatie omtrent het bestelproces en het in gebruik nemen van je aankoop. Toch nog meer informatie nodig? Dan kun je via het online formulier contact opnemen met Green Man Gaming.

Retourneren en terugbetaling

Toch de verkeerde keuze gemaakt? Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk de game te retourneren en je geld terug te krijgen. Neem in dit geval contact op met Green Man Gaming en geef aan waarom je je bestelling wilt retourneren.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.