Gog.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk Gog.com

GOG.com is een digitaal distributieplatform met fantastische computerspellen en films tegen schokkende prijzen. Ze hebben veelgeprezen games waaronder all-time klassiekers voor lage prijzen. Ze hebben ook moderne games van AAA tot Indie, gebundeld met enorm veel gratis downloadbare content en exclusieve add-ons, geen DRM of indringende kopieerbeveiliging en volledige compatibiliteit met Windows. De meeste van onze games zijn ook compatibel met Mac OS X 10.6+ en Linux.

Levering

De gekochte items zijn beschikbaar voor download op de pagina “Mijn account”, zodra je klaar bent met het afrekenen en de betaling is voltooid kun je ze gaan activeren.
Je kunt ook games gaan bestellen voor ze uit zijn, ze worden dan geleverd in je account op de dag dat ze gepubliceerd worden. Je kunt ook een product kopen als cadeau en deze sturen naar een vriend. Hij kan die dan later activeren en downloaden.

Betaalmethodes

Ze accepteren betalingen met Visa, MasterCard, American Express-kaarten en PayPal, wereldwijd. Ze ondersteunen ook paysafecard, Sofort, GiroPay, QIWI, Yandex en Webmoney.

Al de prijzen zijn in USD. Je kunt vrij overstappen van uw lokale valuta naar USD en EUR. Als je de valutainstelling wilt wijzigen, zoek dan naar een vervolgkeuzemenu rechts onderaan de site of in de instellingen van je account. Hieronder vindt u informatie over prijzen in verschillende valuta. Houd er rekening mee dat de services van PayPal voor het verzenden en ontvangen van fondsen kunnen variëren, afhankelijk van je land.

Bonus codes

Bonuscodes zijn speciale “kortingsbonnen” die kunnen worden ingewisseld voor één of veel gratis items afhankelijk van de code. Ze worden meestal geleverd via wedstrijden of promotionele e-mails, dus houdt ze in de gaten, bezoek vaak GOG.com en misschien scoor je een code.

GOG Galaxy

GOG Galaxy is een applicatie van GOG.com die het downloaden en installeren van spellen zo gemakkelijk mogelijk maakt. Naast dat het zeer gebruiksvriendelijk is en je spellen up-to-date houdt, biedt het de snelste downloadsnelheden die mogelijk zijn en grondige bescherming tegen bestandsbeschadiging tijdens het downloaden.

De software is gratis te downloaden op de site en werkt op de meeste platformen.

Je eigen game op GOG.com

Ze zoeken naar de beste, meest originele, revolutionaire en ‘gewoon geweldige’ indie-titels die ze aan de catalogus kunnen toevoegen.

Ze staan ​​altijd klaar om openlijk je spel en zijn perspectieven te bespreken op GOG.com. Ze overwegen ook altijd elke afzonderlijke game zorgvuldig waardoor ze iedereen een kans geven om te schitteren.

Elke release is belangrijk en krijgt een campagne op Facebook, Twitter, Google+ en andere sociale kanalen.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.