Gamesrocket.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk Gamesrocket.com

Gamesrocket werd in oktober 2010 opgericht. Sindsdien is het een officiële partner van bekende ontwikkelaars zoals Electronic Arts, Ubisoft of THQ. Koop en download nu al je favoriete games wanneer je maar wil, 24/7.

Deze site heeft een heel gevarieerd aanbod voor jou uitgekozen. Je kan kiezen uit een uitgebreide selectie PC/MAC games van zowel recente toptitels als beroemde, tijdloze klassiekers. Ook fans van MMO’s of populaire casual minigames worden op hun wenken bediend. En uiteraard werden console gamers niet vergeten. Zoek je favoriete spel en start meteen de download!

Start de download!

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt Gamesrocket je verschillende manieren aan om je betaling in orde te brengen via Amazon Payments, Paypal of een overschrijving.

Nadat je betaling goed werd ontvangen, krijg je meteen een downloadcode. Gamesrocket verzendt namelijk de game key onmiddellijk via mail. Als klant heb je een jaar de tijd om de game te downloaden.

Klantenservice

Gamesrocket beantwoordt met veel plezier al je vragen. Misschien vind je het antwoord al meteen onder Frequently Asked Questions op de website? Toch nog enkele vragen die onbeantwoord bleven? Aarzel niet om de klantenservice te contacteren en je wordt zo snel mogelijk geholpen. De klantenservice behandelt je probleem binnen de 48 uur en is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Kortingscodes

Gamesrocket biedt ook verschillende kortingscodes aan. Naast klassieke cadeaubonnen die je voor je vrienden of jezelf kan kopen, zijn er ook verschillende promotiecodes te verkrijgen. Deze promocodes, gelinkt aan bepaalde producten en acties, zijn beperkt in tijd. Ze geven je een korting op basis van jouw bestelling.

Ook ingeschreven op de nieuwsbrief? Perfect! Dan ontvang je nog extra kortingscodes via mail. Deze codes zijn maximum 4 weken geldig.

Vergeet na je aankoop zeker geen review achter te laten.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.