Gamesplanet.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk Gamesplanet.com

Gamesplanet is een website voor het downloaden van games. Ze zijn niet nieuw op het gebied van digitale distributie. Gamesplanet bestaat sinds 2006 en is officiële resellers. Hun team bestaat uit gamers en dat kun je zien in de aanbiedingen en vriendelijke ondersteuning.

Producten

Al de sleutels komen rechtstreeks van de uitgever. Een deel van het geld dat je voor de spellen betaalt gaat naar de uitgever. Alle games die ze verkopen zijn met hun toestemming. De uitlevering van de games gebeurt vrijwel direct via je account of komt snel in je mailbox.

Alle games die je bij Gamesplanet hebt gekocht bevinden zich in je gebruikersaccount onder ‘Mijn games’. Klik eenvoudig op het spel dat je wil downloaden of activeren.

Betalingen

Betalingen worden gedaan via de gekende online betalingsproviders zoals PayPal, Bitcoin, creditcards enz. Al de pagina’s waar je persoonlijke gegevens of creditcardgegevens in moet vullen zijn sterk beveiligd met een SSL-verbinding.

<>h2>Overal in de wereld

Je kunt de producten overal ter wereld bestellen. Het internet kent geen grenzen voor Gamesplanet.

Activering van je product

Bij Gamesplanet ontvang je officiële activeringssleutels voor je spelaccount of om te sturen naar een vriend. Wanneer je officiële sleutels koopt, ondersteunt je ook de game-uitgevers en ontwikkelaars. Het kopen van officiële activeringssleutels vermijdt problemen met Steam-geschenken die buiten Steam zijn gekocht.

Service

Je kunt Gamesplanet bereiken via e-mail, Facebook en Twitter. Op werkdagen krijg je meestal binnen een uur antwoord. Ze zijn ook beschikbaar tijdens het weekend, maar dan duurt het iets langer.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.