Gamesdeal.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk Gamesdeal.com

Glory Profit International Ltd. is de ruggengraat van meerdere internationale en lokale gamecode-winkels, zoals GamesDeal. Al de winkels bieden professionele, veilige en betrouwbare diensten bij het bedienen van een grote verscheidenheid aan CD-sleutels, spelcodes en speeltijdkaarten voor gamers over de hele wereld.

Geschiedenis

In 2006 werd het bedrijf opgericht met het eerste kantoor die gevestigd is in Hong Kong. In 2011 opende Glory Profit zijn nieuwe kantoren in Duitsland daarna ging Gamesdeal officieel online als webshop in 2011. Gamesdeal groeide snel en had al vlug een assortiment van meer dan 3000 games en werd topverkoper van Xbox Live in 2015.

Service

Ze streven er naar om betaalbare prijzen te bieden voor de games waarvan je het meest houdt. De 24-uurs klantenservice zal je helpen bij problemen die verband houden met aankopen die op GamesDeal zijn gedaan. Mocht je ooit problemen hebben met het product, dan zullen ze dat met plezier vervangen.

GamesDeal heeft een constant bijgewerkt palet van de beste spellen in de buurt en ze hebben veel kortingen om de klanten tevreden te stellen. Ze beschikken ook over seizoensevenementen waarbij je prijzen kunt winnen.

Je kunt ze contacteren via email, Facebook, Twitter, YouTube en Google+. Als er promoties zijn kun je ook altijd abonneren op de nieuwsbrief of hun sociale media in het oog houden. Deze wordt constant bijgewerkt.

Beoordelingen

Gamesdeal.com werd beoordeeld met uitstekend. Ze haalden maar liefst 9,2 op 10 met de meer dan 4250 beoordelingen op Trustpilot. Na een aankoop kun je ook altijd de site beoordelen als je dat wenst.

Levering

Gamesdeal levert je producten altijd via email en dit gebeurt vrijwel direct nadat de betaling ontvangen is. Je kunt er betalen met PayPal, Sofort, Creditcards en Bitcoin.

Ze aanvaarden ook coupon codes die je kunt inwisselen voor een korting op je spel code of software die je wil aanschaffen.

Reviews

No reviews for Gamesdeal.com yet. Add a review below.

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.