Gamers-outlet.net - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Kortingscode keysgames
Website bezoeken Bekijk Gamers Outlet

Gamers-Outlet is een verstrekker van cd-keys en game-codes dat in November 2013 is opgericht met als hoofddoel: ‘Een platform creëren waar mensen voor een betaalbare prijs een game kunnen aanschaffen.’

Wij bieden een veilig, snel, betrouwbaar en goedkoop platform dat voorzien is van verschillende elementen om aan jouw gamebehoefte te voldoen. Mocht je nu constateren dat wij niet aan jouw behoefte kunnen voldoen, neem dan gerust contact met ons op.

Gamers-Outlet.net biedt cd-keys en game-codes aan die je kunt kopen, inwisselen en downloaden. Wanneer je een game hebt aangeschaft, krijg je een serienummer toegestuurd waarmee je de gamecode kunt activeren. Vervolgens download je de pc-games via de officiële platforms zoals Steam, Origin, Uplay, Battle.net of Windows Store.
Elke cd-key en game-code die wij aanbieden, is gescand van de originele game; het is dus ongebruikt. Doordat we deze codes digitaal verstrekken, besparen wij op verzendkosten zodat we de game voor een lagere prijs kunnen aanbieden dan wanneer je de game in een winkel zou kopen.

Op onze homepagina zijn de huidige beste games te vinden én die van de afgelopen maand, samen met een bestsellerslijst van de afgelopen jaren. Wij hebben trouwens ook coupon-codes die je kunt gebruiken voor een leuke korting.

Betaalmethoden en valuta

Er kan betaald worden met Euro’s of US Dollars. Om de beste beveiliging te garanderen, werken wij met de service van PayPal, Skrill, PaySafeCard, Giro en Sofort. In de loop van de tijd zal deze lijst worden uitgebreid.

Support

Voor vragen en antwoorden is staat onze helpdesk 24/7 voor u klaar en kunt u mailen naar support@gamers-outlet.net. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op +17814917971.

Wij stellen het erg op prijs om een review achter te laten na uw aanschaf zodat anderen ook kunnen zien hoe goed en betrouwbaar ons platform is.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.