Gamebillet.com - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk Gamebillet

Gamebillet is een online aanbieder van de nieuwste games. Ze zijn actief sinds 2014 en zijn volledig geautoriseerd om digitaal games aan te bieden voor Windows iOS en Linux computers. Dit doen ze tegen een zo laag mogelijke prijs. De uitgevers van de games geven Gamebillet 100% toestemming om de digitale games op deze manier te verkopen. Er is geen spraken van een grijs of zwart circuit. De uitgever van de game ontvangt via Gamebillet een groot gedeelte van de gevraagde prijs voor de game.

Betaalmethodes

De betaling van de games verloopt via online payment providers. Dit zijn bedrijven voor online betaaloplossingen zoals stripe, paysafecard en bitcoin. Ook het meer bekende iDeal en creditcards zijn geschikt voor het afmaken van de betaling. De gevraagde persoonlijke gegevens worden beveiligd door het SSL protocol.

Na een succesvolle betaling zal de game bijna direct beschikbaar zijn. Je ontvangt een code die je moet gebruiken om de game te kunnen downloaden. In het geval van pre orders zal de code beschikbaar komen op het moment dat de uitgever het spel uitgeeft.

De code is uniek en kan geen tweede keer worden verkocht.

Klantencontact en kortingen

Wanneer de code niet werkt dan moet je zo snel mogelijk contact opnemen met Gamebillet zodat ze het probleem kunnen oplossen. Binnen 48 uur ontvang je een nieuwe code of wordt het geld teruggestort op je rekening. Via de website van Gamebillet kan eenvoudig via email contact worden gelegd voor alle soorten vragen.
Gamebillet maakt gebruik van wisselende kortingscoupons en heeft een uitgebreid aanbod van aanbiedingen. De prijzen van deze games hebben kortingen tussen de 27 en 81%. Gebruik Gamebillet en schrijf een review van jouw bevindingen.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.