G2Play.net - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Kortingscode keysforgames
Website bezoeken Bekijk G2play

G2Play is een vertrouwelijke winkel, ze leveren dagelijks honderden bestellingen aan meer dan 300.000 geregistreerde klanten. Ze hebben meer dan 120.000 fans op Facebook en ze blijven groeien. Ze bieden al 5 jaar een snelle en betrouwbare service. Hun website is ook zeer gebruiksvriendelijk en snel om te gebruiken, in enkele klikken heb je een nieuwe game in huis.

Klantenservice

Ze bieden 24/7 klantenservice, 365 dagen per jaar. Met een snel gemiddelde van 30 minuten om elke e-mail te beantwoorden die de klant stuurt. Naast het bieden van klantenservice van wereldklasse, bieden ze ook heel scherpe prijzen, promoties en spaarpunten die je kunt omzetten in meer kortingen.

Vanzelfsprekend hebben ze als winkel een vriendelijkere prijs dan officiële winkels die meestal gebonden zijn aan uitgevers die hun consumentenprijzen opleggen. Deze winkels moeten de instructies volgen, anders ontvangen ze geen leveringen van de uitgevers. G2Play hoeft niet naar de uitgevers te luisteren en kan daardoor hun eigen prijzen bepalen.

Betaalmethodes

Alle spelcodes en sleutels worden opgepikt door grote distributeurs, vanuit hun originele dozen en worden gescand in onze database. Ze testen ook alle spellen voordat deze worden verkocht. Je kunt betalen met Bitcoin, Paypal, Paysafecards, Creditcards en meer. Ze hanteren geen extra kosten bij verkoop. Ze hebben ook een Geld-terug-garantie: als je productsleutel niet werkt, heb je recht op een snelle terugbetaling of omruiling, naargelang uw voorkeur.

Directe bezorging: alle games worden meteen in je mailbox geleverd en kunnen op elk moment in je bestelgeschiedenis worden bekeken.

De shop wordt door gamers gerund. Ze staan ​​erop dat games zo goedkoop mogelijk moeten zijn.

Reviews

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.