G2A - Informatie, Reviews en Kortingscodes

Reviews
Website bezoeken Bekijk G2A

G2A.COM Limited is een online webshop die is gespecialiseerd in licenties voor software en games. Het bedrijf heeft kantoren in verschillende landen waaronder Polen, Nederland en China. De site claimt meer dan 12 miljoen klanten, 260.000 verkopers, 50.000 digitale producten en 700 werknemers op alle locaties te hebben. Het belangrijkste productaanbod op G2A zijn sleutels voor games. Ze hebben producten voor platformen als Steam, Origin, UPlay, PS4 en Xbox. Ze verkopen ook software en licenties voor antivirussen en besturingssystemen.

G2A.COM koopt of verkoopt zelf geen digitale producten, het levert het platform voor anderen om dit te doen, handelend als tussenpersoon door de koper te verbinden met de verkoper. Voor frequente klanten voert G2A een abonnementsprogramma uit met de naam G2A Shield. Naast de marktplaats heeft G2A een reeks andere producten en diensten, waaronder G2A Direct, een samenwerkingsprogramma voor ontwikkelaars van videogames en G2A Pay, een online betaalgateway. G2A is ook betrokken bij eSports en sponsort professionele gaming-teams zoals Cloud9, Natus Vincere en Virtus Pro.

Oprichting

Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Bartosz Skwarczek en Dawid Rożek in Rzeszów, Polen als een online game retailer. De belangrijkste doelgroep van G2A.COM was jonge gamers met een tekort aan besteedbaar inkomen, dus het doel ervan werd om videogames tegen de laagst mogelijke prijs te verkopen. Skwarczek zei dat hij veel grote game-ontwikkelaars had benaderd tijdens verschillende evenementen zoals Gamescom, E3 en G-Star om partnerschapsovereenkomsten te sluiten om een ​​officiële verkoper van hun spellen te worden.

Goede doelen

Op 1 december 2015 namen meerdere Twitch streamers, YouTubers, websites en gamers deel aan een programma genaamd #GamingTuesday om fondsen te werven voor het goede doel Save the Children.

In januari 2016 verklaart G2A dat het deelnam aan de Poolse liefdadigheidsveiling, The Great Orchestra of Christmas Charity Foundation, en een 2,5 meter groot standbeeld van het personage Geralt of Rivia kocht van The Witcher.

Betaling & Service

G2A beschikt over veel verschillende betaalmethodes onder hun beveiligd platform G2Apay. Je kunt betalen met Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, iDeal, Discover, Bitcoin, Sofort en zoveel meer. Ze hebben een schitterende support dienst die 24/7 bereikbaar is en ook een live chat voor als je problemen ondervind met betalen of een service.

De levering van je product is vrijwel instant. G2A is razend snel en controleert je betaling vrijwel direct. Nadat je product is betaald kun je je gamekey claimen via de site of in je mailbox.

Awards

In 2016 won G2A niet minder dan 7 prijzen in meerdere categorieën. Ze wonnen voor hun schitterende klantenservice, nieuw product en VR. In 2017 won G2A de onderscheiding van “Innovation Initiator” uitgereikt door Business Insider. In 2017 heeft eBay in Hong Kong G2A de beste deal van 2017 toegekend.

Reviews

This is a good seller!

Voeg review toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.