TrackMania 2 Lagoon CD Key code kopen

Trackmania introduceert een nieuwe game, namelijk Lagoon. Dit is een fantastische nieuwe game waarbij je jouw fantasie de vrije loop kunt laten. Fantasieën worden werkelijkheid. Je gaat racen op een circuit en wel op een tropisch eiland. Tijdens de race zul je allerlei gekke en ongewone activiteiten moeten uitvoeren om verder te komen in de game. Je zult erg competitief moeten zijn en alles geven om te kunnen overleven. Speel alleen of samen met je vrienden of andere spelers van over de hele wereld! Waan je in de tropische wereld van Lagoon.

Wat maakt deze game zo speciaal?

Het aller coolste aan deze game is dat je je bevindt op een tropisch eiland. Je zult terecht komen in de meest rare en bizarre situaties. Je moet niet bang zijn. Durf de meest absurde sprongen te maken en ga recht door extreme golven heen. Je zult de uitdaging aan moeten gaan om niet je grip te verliezen op hout, onverharde wegen en tropische stranden. Hier een samenvatting van alles wat deze game zo speciaal maakt:

De omgeving

We hebben het net al eerder aangegeven, maar de omgeving waarin je je bevindt tijdens deze game is echt gaaf. Echte tropische omgevingen met de coolste en meest uitdagende circuits.

Te gekke uitdagende circuits

De race circuits van deze game zijn super spannend. Je komt in de meest bizarre situaties terecht en probeer je hier maar eens uit te racen…

6 speltypen

De 6 speltypen; Time Attack, Round, Team, Cup, Laps en een nieuw speltype genaamd: Chase. Hier moeten de spelers synchroniseren.

Wereldwijd verbonden

Je kunt spelen tegen spelers van over de hele wereld. Jouw doel is natuurlijk om het record te verbreken!

Puur, leuk en simpel

Deze game is puur, leuk en simpel. Iedereen kan het spelen en het blijft interessant en leuk. Elke keer zul je nieuwe dingen ontdekken tijdens het spelen van deze game.

Actieve community die door de spelers wordt bijgehouden

De community van deze game is zeer actief. Verschillende Trackmania- content en activiteiten worden door de spelers zelf gemaakt en opgebouwd.

Nieuwe instrumenten

In deze game zijn nieuwe instrumenten toegevoegd.

  • Een nieuwe Mesh Modeler
  • Bibliotheken
  • Titel editors
  • Klassieke circuitseditor met verschillende schilderfuncties
  • Verbeterde programmeertools

Dit is alles wat wij te weten zijn gekomen over de nieuwe Trackmania Lagoon game. Koop hem snel en ontdek zelf deze nieuwe, tropische racewereld!