Tom Clancys The Division 2 Key Kopen. Tom Clancys The Division 2 Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Tom Clancys The Division 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tom Clancys The Division 2 rechtstreeks voor Uplay op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tom Clancy’s: The Division 2 is een actie shooter game in het MMORPG genre, gemaakt door Massive Entertainment en gepubliceerd door Ubisoft.

Herstel de orde in het post-pandemische Washington

Jij bent de leider van een team elite agenten. Verkenning en progressie van de spelers staan in dit spel centraal. Jouw missie is om het land te redden van de nabije ondergang, de orde te herstellen. Dit spel speel je als single player, multi-player of in co-op. Vecht samen met je team en tegen de vijand.

Nog meer variatie: een open wereld

Hetzelfde team dat Tom Clancy’s The Division ontwikkelde, heeft ook voor dit game een reële en open wereld gecreëerd. De omgeving is gevarieerd en prachtig uitgewerkt. Zeven maand na het uitbreken van het dodelijke virus in New York is nu ook Washington getroffen. De bevolking is verwoest en verspreid. Alleen, samen of met vier andere spelers stel jij weer orde op zaken. Dit doe je door middel van een aantal opdrachten die je vervult. Ten opzichte van de vorige versie, krijg je nu nieuwe capaciteiten zoals scherpschutter, overlever en sloper.

Bondgenoten en vijanden

Je ervaart voortdurend vooruitgang in het spel. De inwoners van Washington zijn verdeeld in nederzettingen. Breng ze samen: ze worden je bondgenoten. Strijd samen met hen tegen de voortdurende bedreigingen.

De recensies

Uit verschillende recensies blijkt dat dit één van de meest spannende games is op dit ogenblik. De ervaring in de vernieuwde Dark Zone is overweldigend, op welk niveau in het spel ook. Het spel wordt als enorm dynamisch en levendig ervaren.