The Division 2 Warlords Of New York Key Kopen. The Division 2 Warlords Of New York Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop The Division 2 Warlords Of New York key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel The Division 2 Warlords Of New York rechtstreeks op Uplay op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 23-03-2023 voor een The Division 2 Warlords Of New York sleutel in Nederland is € 8.45

The Division 2 Warlords of New York is een betaalde verhaaluitbreiding van The Division 2. Het actiespel is een RPG-shooter vol met verschillende missies en uitdagingen. Het spel is ontwikkeld door Massive Entertainment en is uitgegeven door Ubisoft. Het originele spel is uitgegeven in 2019 en de uitbreiding in 2020. Het actiespel is speelbaar op de PlayStation 4, Windows en de Xbox One. Het spel zelf speelt zich af in Washington ongeveer een half jaar later na het eerste spel van The Division.

Het verhaal
In het actiespel is de hoofdstad van Amerika New York in groot gevaar. Aaron Keener heeft het lagere deel van Manhattan veroverd samen met luitenants. Ze zijn allemaal opgeleid door de Division maar hebben afstand gedaan van de ideologie. Nu heerst deze groep over Manhattan en zijn ze een groot gevaar voor alle agenten die nog wel achter de ideologie staan.

In de uitgebreide versie is New York herveroverd maar is Manhattan in gevaar. Je ziet in het spel wel omgevingen die je herkent van het originele spel maar hier zijn blokken aan toegevoegd en er is een andere setting. Het is namelijk zomer en na een paar maanden ellende door een virus uitbraak is de stad veranderd. In New York zijn veel gebouwen nagebootst die je kent van films of een stedentrip en alles is perfect ingericht zodat het net voelt alsof je er zelf rond loopt. Dat is het mooie van de uitbreiding.

De voordelen van de uitbreiding
Een groot voordeel van de uitbreiding van het Division 2 Warlords of New York spel is dat je het meeste loot wat je verzamelt kan gebruiken. In het originele spel was het vaak zo dat je de loot die je verzamelde niet kon gebruiken of dat er geen upgrade mogelijk was. In de uitbreiding is dit allemaal niet ter sprake aangezien je de mogelijkheid hebt om met een bonus op het wapen een ander wapen kan installeren. Dit kan heel handig zijn omdat je hierdoor dus meerdere wapens kan gebruiken. Het is tevens wel even verdiepen in de statistieken en verschillende voordelen maar dat is een leuke uitdaging voor tijdens het spel.

Wat ook enorm leuk is aan de upgrade van het spel is dat je veel boeiende eindbaas gevechten hebt. In de normale versie heb je al aardig wat vijanden die je moet kunnen verslaan maar in de uitgebreide versie zijn er meer eindbazen die je moet kunnen verslaan. Het kan een aardige klus zijn om deze eindbazen te vernietigen waarbij je last krijgt van hologrammen en automatische wapens waardoor het soms lastig is om een eindbaas te verslaan. Desalniettemin is het een enorm leuke uitdaging en compleet anders dan je al gewend bent van het spel zelf.

Ook is het enorm leuk dat je altijd voldoende uitdaging zal vinden in het spel. Het is namelijk zo dat er 10 verschillende levels zijn in het spel en bij elk level gaat het niveau ook automatisch omhoog. Dit zorgt ervoor dat je niet na één level denkt het hele spel te kunnen winnen maar je uitdaging blijft hebben door het hele spel heen.

Een voordeel voor de verhaalspelers onder ons is dat de ontwikkelaars duidelijk meer aandacht hebben geschonken aan een goed en boeiend gameverhaal. Op deze manier komt het spel veel meer tot leven en ben je veel meer bezig met het spel. De drang om mensen te kunnen verslaan en de winnaar te worden in het spel wordt daardoor alleen maar groter. Het spel is door al deze uitbreidingen naar een hoger niveau geklommen en zeker de moeite waard om aan te schaffen voor de echte gamers onder ons.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Division 2 Warlords Of New York tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Division 2 Warlords Of New York op Keysforgames.nl