Rainbow Six Siege Year 5 Pass CD Key code kopen

Over dit spel

Op 18 februari 2020 kwam de nieuwe game van het jaar uit genaamd ‘rainbow six seige 5 year pass.’ Je kan hem nu scoren voor de PS4, XBox en de PC online en in de winkels. Deze vip versie hoort bij het ‘Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’ spel.

De inhoud van het spel
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is een spel waarbij je in de eerste persoon moet schieten. Het spel is uitgegeven door Ubisoft en is razend populair. Het spel heeft 13 seizoenen en 46 operators waarbij elke operator zijn eigen specialiteit heeft. Elk seizoen komen er twee nieuwe operators bij waarvan het vaak een aanvaller en een verdediger zijn. Op deze manier worden er allemaal operaties geopend die opgelost en verdedigd moeten worden. Het is een populair spel onder jongeren omdat er steeds een uitdaging bij komt die opgelost moet worden.

De Year 5 pas
Voor dit desbetreffende spel kan je nu een year 5 pas bestellen. Deze pas beloofd veel voordelen en kansen om het spel zo goed mogelijk te kunnen spelen. ZO krijg je bijvoorbeeld verschillende operators en extra dlc voor het vijfde jaar. Bij dit spel krijg je onder andere een vip lidmaatschap die 1 jaar geldig is waardoor je 1 jaar met de voordelen kan spelen. Ook krijg je 6 nieuwe operators voor jaar 5 en 6 hoofdbedekkingen en uniformen waardoor je zo veilig mogelijk de missies aan kan gaan. Je krijgt ook een R6 talisman, een seizoenswapenskin en een volledige operatorbundel.
Door een year 5 pas aan te schaffen krijg je veel vip voordelen. Zo krijg je 7 dagen eerder toegang tot de nieuwe operators van elk nieuwe seizoen. Ook krijg je 10 procent korting in de gamewinkel, 5 procent extra roem, 30 procent korting bij gevechtspassen en een alfapackboost. Het enige nadeel van dit pakket is dat het afloopt op 31 januari in 2021 en dat je enkel 10 procent korting krijgt als je aankopen diet met roem of R6 credits. Deze krijg je dus niet wanneer je normale aankopen doet. Dit wordt door veel spelers als een nadeel gezien omdat er veel aankopen gedaan worden buiten deze roem en R6 credits.

De prijs van de Year 5 pas
De prijs waarvoor de “Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Year 5” wordt verkocht is 26 euro. In veel gevallen kan je de voordelen per direct downloaden en daarbij ook gebruiken wanneer je het spel wil gaan spelen. Houdt er wel rekening mee dat nadat het spel geactiveerd is je het niet meer kan retourneren omdat de actie code dan al in gebruik is.

Alles wat je moet weten voor het nieuwe spel
Onyx is de nieuwe verdediger van dit seizoen en kan zich vliegensvlug over de map verplaatsen en zelfs door de openingen van een plafond heen klimmen Hij kan door muren heen slaan en het neerslaan van de aanvallers is een eitje voor deze nieuwe verdediger.
Hij is bewapend met een shotgun en SMG en kan kiezen tussen een kogelvrije camera of prikkeldraad. De uitrusting is gemaakt om een agressief spel te kunnen winnen door de aanvallende eigenschappen. Het spannende van de nieuwe verdediger is dat hij eigenlijk geen kogelwerende eigenschappen heeft, daardoor moet je het aanpakken op een creatieve manier zodat je alsnog kan winnen. Je moet als verdediger het dus niet alleen slim aanpakken maar het is ook wel genoodzaakt om agressief te kunnen spelen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Rainbow Six Siege Year 5 Pass tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Rainbow Six Siege Year 5 Pass op Keysforgames.nl