IMMORTALS FENYX RISING Key Kopen. IMMORTALS FENYX RISING Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop IMMORTALS FENYX RISING key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key IMMORTALS FENYX RISING rechtstreeks voor Uplay op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een IMMORTALS FENYX RISING sleutel in Nederland is € 17.25

Immortals Fenyx Rising -origineel aangekondigd in 2019 als Gods and Monsters- is een open-world third-person action-adventure game van Ubisoft en Ubisoft Quebec, vergelijkbaar met Assassin’s Creed Origins en Odyssey. De demo bevat een klein gedeelte van de kaart van het spel, evenals een sidequest over het ontdooien van een cyclops met een magische harp en een paar verzamelobjecten en puzzels.

Gameplay

Immortals Fenyx Rising ziet er ongeveer net zo algemeen uit als de oorspronkelijke titel (Gods and Monsters) suggereerde… in eerste instantie. Je held is een androgyne Griekse krijger die schipbreuk heeft geleden op een magische plek genaamd het Gouden Eiland. Daar is de Titan Typhon – een echt angstaanjagend, enorm demonenwezen – uit zijn gevangenis ontsnapt en veel van de goden vernietigd.

Fenyx, de volledig aanpasbare hoofdrolspeler, moet oude relikwieën verzamelen en de krachten van de goden gebruiken om Typhon te stoppen. Ze bevatten een proefschaal met gereedschappen waarmee je elk hoekje en gaatje van het dicht opeengepakte eiland kunt verkennen. Wat nog belangrijker is, je kunt een scala aan wapens gebruiken om mythologische beesten – en gewone beren – te plunderen.

Het beste van alles is dat Fenyx geen onbegrensde publiekssurrogaat is zoals Link. Ze hebben een sterke, sukkelige persoonlijkheid. Hun moed wordt alleen overtroffen door een gretigheid om mensen te helpen en geek uit over Griekse helden en goden uit de mythologie.

Immortals Fenyx Rising bevordert een trend die de verhaalcampagne van Marvel’s Avengers zo uitstekend maakte: wanneer de hoofdpersoon een fan is van het onderwerp, wordt dat enthousiasme net zo aanstekelijk voor de speler. Niet alleen voegt het een soort charmante nederigheid toe aan de karakter, maar het zorgt er ook voor dat we deze helden in gelijke mate aanbidden.

Verhaal

In Immortals Fenyx Rising is het een willekeurige Griekse vrouw (of man) die opgroeide met obsessie voor de sterke verhalen over de daden van Achilles – behalve in dit geval gaf Achilles haar broer letterlijk een zwaard. En die schattige, magere jongen die ze wil slaan omdat ze haar bracers heeft gestolen, is eigenlijk Hermes. Dit inherente enthousiasme doet veel plezier aan Immortals Fenyx Rising.

Hoewel Fenyx Rising oppervlakkige concurrentie kan hebben met de fantastische Hades, aangezien beide games de Griekse mythologie aanpassen, zijn dit enorm verschillende soorten games. Liefde voor Hades zal je ervaring met Fenyx Rising alleen maar verbeteren. Veel van dezelfde goden verschijnen hier, en hoewel ze een beetje anders zijn, hebben de schrijvers achter beide spellen duidelijk genoeg huiswerk gedaan om ervoor te zorgen dat de voorstellingen in overeenstemming zijn met wat de mythologie ons vertelt.

Zeus is een beetje pompeus en vol van zichzelf, maar hij heeft de kracht om het te ondersteunen. Hermes is op een charmante manier manisch. Deze afbeeldingen zijn vergelijkbaar, maar uniek, en beide zijn vermakelijk.

Bevredigende strijd

Het gevecht van Fenyx Rising is boeiend, waardoor de speler kan ontwijken, pareren, voorwerpen kan gooien, pijlen kan schieten, speciale vaardigheden kan gebruiken en kan aanvallen met een zwaard of bijl. Er is hier een behoorlijk stuk om mee te werken, waardoor de meeste gevechten flexibel kunnen zijn.

Sommige gevechten vereisen controle van de menigte met een bijl, die naar meerdere vijanden zwaait om veel schade aan te richten. Andere gevechten vereisen constant ontwijken en pareren om ervoor te zorgen dat je verwoestende schade kunt vermijden. En soms wil je gewoon stenen oprapen en ze naar een gigantische cyclops gooien.

Ik voelde me gedwongen door deze gameplay-loop, omdat ik een sukkel ben voor elk spel dat defensieve speelstijlen aanmoedigt, zoals pareren en ontwijken tegen uitdagende vijanden. Hoewel ik op de moeilijkheidsgraad Hard speelde, genoot ik ervan hoe bijna elke vijand me in twee of drie treffers kon doden. Het dwong me om voorzichtig te spelen en voegde de broodnodige intensiteit toe aan de meeste ontmoetingen.

Spelers hebben later in het spel ook toegang tot speciale vaardigheden. Je kunt gigantische spikes oproepen vanaf de grond, de vijand aanvallen met een speeraanval en een gigantische hamer in een golf van vijanden slaan om waanzinnige hoeveelheden schade aan te richten.

Het pareren kan echter enkele kleine aanpassingen gebruiken. Van mijn vier uur speeltijd leek ontwijken op het perfecte moment het betere alternatief, omdat het elke vijand in de buurt bevriest. Zelfs als de speler de perfecte ontwijktiming mist, kunnen ze het bereik van de aanval ontwijken.