Gods & Monsters CD Key code kopen

Over dit spel

Dit unieke avonturenspel is gemaakt door de makers van Assasin’s Creed Odyssey. De naam van het nieuwe spel zegt het al, de makers hebben veel fantasie gebruikt, waarbij er prachtige mythische goden en monsters zijn onstaan in dit spel. Assasin’s Creed Odyssey speelde zich ook al gedeeltelijk af in Griekenland. Dit kleurrijke spel gaat dan ook over de Griekse mythologie. Hierbij is een prachtige open wereld gecreërd. Het avontuur speelt zich af op een eiland, genaamd het Eiland der Gezegenden, waarbij een vergeten held op zoek gaat naar de Griekse Goden. Dit eiland is alleen zijn vrede verloren door de mythische monsters, die onder leiding staan van de gevaarlijke Typhon. Begin aan jouw reis naar dit avontuurlijke eiland en zorg ervoor dat de vrede terugkomt!

Reis op het Eiland der Gezegenden

Je zult je heldhaftigheid moeten laten zien tijdens de reis naar het Eiland der Gezegenden. Dit eiland is overmeesterd door een aantal gevaarlijke wezens. Het is aan jou de taak om de Griekse Goden te redden uit de handen van deze mythische wezens, de Goden hebben jou nodig! Het Eiland der Gezegenden is een prachtige fantasiewereld met verschillende uitdagingen. De Griekse mythologie zal vaak terug te zien zijn op een heroïsche manier, waarbij je boordevol verassingen tegen zult komen. Op dit eiland zal je prestaties moeten leveren, spannende kerkers moeten betreden en lastige hindernissen moeten overleven. De eindbestemming, maar ook de reis, zullen het allemaal waard zijn, als je ervoor zorgt dat jij de held kunt zijn en de vrede kunt terugbrengen.

Mythische monsters

Deze wereld zal boordevol missies en gevechten zitten, waarbij jij de monsters zal moeten verslaan. De mythische monsters zijn onder andere Cyclopen en Gorgonen. De monsters staan onder leiding van de gevaarlijke Typhon. Typhon is een bekend figuur uit de mythologie, hij is half mens, half dier en daarnaast supergroot. Om de vrede terug te krijgen op het Eiland der Gezegenden en daarbij de Goden te helpen, dien je Typhon te moeten verslaan in het eindgevecht. Durf jij dit eiland nog te betreden…?

Goddelijke krachten

Het is maar goed dat de Goden van Olympos aan jou meerdere superkrachten hebben gegeven. Deze zul je nodig hebben om de proeven te doorstaan. De Goden hebben hun hoop op jou gelegd rekenen erop dat jij deze goed gebruikt! Je zal hiermee het eiland kunnen verkennen en hopelijk alle wezens verslaan.

Artistieke wereld

Naast dat het een superspannend spel is, zal je ook verbaasd zijn van de bijzondere wereld. Er zijn prachtige artistieke en schilderachtige beelden gebruikt, waardoor het spelen van dit spel extra plezier oplevert. Je kan vrij in deze grote wereld rondlopen. Het ziet eruit alsof je in een groot levendig schilderij rondloopt, waarbij je je ogen kan uitkijken! Deze game is dus een echte ‘must’ voor alle fantasieliefhebbers, maar hiernaast ook tof en de moeite waard voor ieder ander persoon!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Gods & Monsters tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Gods & Monsters op Keysforgames.nl