Far Cry Primal Kopen. Far Cry Primal Key prijzen vergelijken.

Over dit spel

Far Cry Primal is een actie-avontuur-videospel dat gemaakt is door Ubisoft Montreal. Het spel speelt zich 10.000 jaar v. Chr. af, in de steentijd. De hoofdpersoon van het spel is de jager Takker. De speler moet proberen te overleven in een wereld vol gevaren terwijl hij/zij in de huid kruipt van de hoofdpersoon Takker.

Algemene informatie over het spel

Het spel Far Cry Primal werd op 23 februari 2016 uitgebracht voor de Playstation 4 en de Xbox One. Later werd het spel ook uitgebracht voor Windows, dit gebeurde op 1 maart 2016. De ontwikkelaar van het spel is Ubisoft Montreal, het spel is uitgegeven door Ubisoft. Het spel is het elfde deel van de Far Cry-serie. Het eerste spel van de Far Cry-reeks werd in 2004 uitgegeven. Bij Far Cry Primal heb je alleen de mogelijkheid om in singleplayermodus te spelen.

Storyline

Bij Far Cry Primal speelt de speler als de hoofdpersoon Tukker. In het begin reist Tukker naar de vallei Oros. Tijdens zijn reis komt hij oog in oog te staan met een sabeltandtijger. Tukker leert hierdoor dieren te temmen. Hierna ontmoet hij Sayla, een vrouw van zijn stam. Het lukt Takker en Sayla om samen Oros te bereiken. Sayla vertelt Takker dat het dorp van hun stam, Wenja, is aangevallen en vernietigd. Takker ontmoet nog drie stamleden: Jayma, Wogah en Karoosh. Omdat de Izila-stam leden van de Wenja-stam gevangen neemt, ontstaat er oorlog. Takker slaagt er in om Roshani, een commandant van de Izila-stam, gevangen te nemen. Hij onderhandelt met Roshani en laat hem leven in ruil voor technologie van de Izila-stam. Takker bereidt de aanval op Ull en Batari voor, omdat Ull zijn dorp heeft vernietigd en Batari zijn mensen gevangen houdt.

Eigen taal

De ontwikkelaars van Far Cry Primal hebben geprobeerd een taal te ontwikkelen die overéénkomt met de taal die in 10.000 v. Chr. werd gesproken in Europa. Dit was erg lastig omdat de mensheid pas rond 3000 v. Chr. geschriften achter begonnen te laten, maar de ontwikkelaars van het spel hebben goed hun best gedaan om het zo veel mogelijk te laten lijken op de talen uit het oude Europa.