Far Cry New Dawn Key Kopen. Far Cry New Dawn Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Far Cry New Dawn key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Far Cry New Dawn rechtstreeks voor Uplay op de PC downloaden, installeren en spelen.

Far Cry New Dawn is de nieuwe titel uit de Far Cry reeks. deze spannende first-person shooter wordt uitgegeven door het bekende Ubisoft, die ook alle voorgangers heeft uitgegeven. Dit spel is beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One.

Het verhaal:

Far Cry New Dawn is een vervolg op het succesvolle Far Cry 5. Het speelt zich 17 jaar na de gebeurtenis in Far Cry 5 af en introduceert een nieuwe verhalenlijn en karakters, hoewel er ook karakters uit het vorige spel terugkeren. Nadat een nucleaire oorlog de wereld heeft vernietigd, proberen de overlevende de resten van de maatschappij te herstellen. Ze worden echter gedwarsboomd door de highwaymen, een groep bandieten geleid door tweelingzussen Mickey en Lou, die de overgebleven grondstoffen voor hunzelf willen hebben. Zal het je lukken om toch nog te overleven?

De gameplay:

Net als zijn voorgangers is Far Cry New Dawn een open world first-person shooter, waarin je te voet of in een voertuig de map kan ontdekken. Je kan je eigen karakter maken om de wereld mee te verkennen, en verschillende soorten wapens vinden om de strijd met de Highwaymen aan te gaan. Vorm je eigen team met verschillende NPCs met elk hun eigen specialiteiten en vaardigheden, upgrade je thuisbasis om jezelf te verdedigen tegen de bandieten en maak zelf nieuwe wapens, voertuigen en upgrades.

Het spel kan alleen worden gespeeld of samen met een vriend in een spannende co-op modus waarbij je samen kan werken om de Highwaymen te verslaan. Deze co-op kan je online spelen met vrienden van over heel de wereld.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Far Cry New Dawn tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Far Cry New Dawn op Keysforgames.nl