Far Cry 5 Key Kopen. Far Cry 5 Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Far Cry 5 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Far Cry 5 rechtstreeks voor Uplay op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Far Cry 5 sleutel in Nederland is € 8.75

Far Cry 5 speelt zich voor het eerst in Amerika af en biedt spelers de volledige vrijheid om te navigeren in een serene, maar toch diep verwrongen wereld, als de nieuwe junior plaatsvervanger van fictieve Hope County, Montana, die verwikkeld raakt in een poging het graafschap door het project over te nemen bij Eden’s Gate, een doemscene-cultus. Spelers zullen merken dat hun komst een jarenlange stille coup versnelt door een fanatieke doemscene-cultus, het Project at Eden’s Gate, dat een gewelddadige overname van het graafschap in gang zet.

Met Far Cry 5 kunnen spelers de volledige open-world in-game versie van Montana alleen of in coöp voor twee spelers verkennen. Onder druk en afgesneden van de rest van de wereld, zullen spelers hun krachten bundelen met inwoners van Hope County en het verzet vormen.

Unieke eigenschappen

 • Jagen en rijden
  Voertuigen en wapens kunnen worden aangepast.
  De jacht zal ook terugkeren, waarbij spelers kunnen vissen en schieten op wilde dieren die ze tegenkomen tijdens het verkennen.
 • Karakter creatie
  Spelers zullen in Far Cry 5 hun eigen personage kunnen creëren met een keuze aan geslacht en een kleine mate van aanpassing van het uiterlijk.
 • Coöperatie
  Far Cry 5 heeft een volledig geïntegreerde co-op-modus die werd onthuld tijdens de Paris Games Week 2017. Vrijwel zodra je de eerste tutorial van de game hebt voltooid, kun je de hele campagne spelen met een vriend online, die zal verschijnen als een vriend voor verhuur.
 • Weerstandspunten
  Elke regio in de Far Cry-wereld wordt geleid door een van de cultleiders van de Vader en het is aan jou om ze uit te tekenen en zelf uit te schakelen.
  Deze keer zijn de verhalende en kleinste side-quests netjes met elkaar verbonden, wat betekent dat alles wat je in Hope County doet op de een of andere manier bijdraagt ​​aan het opbouwen van iets dat weerstandspunten wordt genoemd.