Champions of Anteria CD Key code kopen

Champions of Anteria

Champions of Anteria is een real-time strategie- en actie-rollenspel ontwikkeld door Blue Byte en uitgegeven door Ubisoft. De game werd uitgebracht op 30 augustus 2016.
In Champions of Anteria kan de speler vijf kampioenen aanvoeren, elk geschoold met één elementaire kracht van water, vuur, metaal, natuur of bliksem.
De speler kiest drie van de vijf kampioenen om elke missie te bestrijden. Elk element is nog krachtiger wanneer het gebruikt wordt tegen de bijpassende zwakke kracht, spelers moeten zorgvuldig kiezen welk element het meest effectief is tegen bepaalde vijanden en wanneer ze moeten terugtrekken.
Het strategische vechtsysteem maakt ook gebruik van actieve pauzemechanismen om spelers te helpen hun tijd in de strijd te nemen, zodat ze het spel op elk moment kunnen onderbreken om hun speelstijl aan te passen en hun bewegingen zorgvuldig te plannen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Champions of Anteria tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Champions of Anteria op Keysforgames.nl