Beyond Good and Evil 2 CD Key code kopen

Langverwacht

Ontworpen door Michel Ancel en zijn befaamde ontwerpteam bij Ubisoft, dit is een prequel naar het geliefde avonturenspel Beyond Good & Evil. Reis naar Systeem 3 en ontdek een onvoorstelbare wereld vol met ongewone karakters.
Beyond Good & Evil 2 is de langverwachte follow-up van Beyond Good & Evil uit 2003. De game is eigenlijk een prequel, die plaatsvindt op een verre planeet voordat Jade werd geboren. Hybride menselijke dieren worden in laboratoria gemaakt en tot slaaf gemaakt in de zoektocht naar galactische verovering.
Beyond Good and Evil 2 is een actie-avonturenspel gespeeld vanuit een derde persoonsperspectief dat enkele generaties plaatsvindt voorafgaand aan de gebeurtenissen van Beyond Good & Evil.

Het heeft meer traditionele role-playing elementen in vergelijking met het eerste spel; de speler genereert een personage dat het spel start “helemaal onderaan het sociale systeem”. Het personage kan mannelijk of vrouwelijk zijn. Naarmate de speler verschillende taken voltooit, zullen deze verschillende attributen verbeteren en ruimtevaartuigen en bemanningsleden krijgen die ze ook in de loop van de tijd kunnen verbeteren. De speler zal planeten bezoeken die hun eigen samenlevingen hebben en door het voltooien van taken op deze planeten, nieuwe technologieën of andere facetten verwerven om hun ruimteschip te verbeteren.

Speciale features

  • Gameplay-ontwikkeling
    Ubisoft CEO Yves Guillemot verklaarde dat Beyond Good and Evil 2 toegankelijker zal worden gemaakt voor de nieuwe generatie spelers, in een poging ervoor te zorgen dat het vervolg niet dezelfde commerciële fout lijdt als het origineel.
  • Muziek
    Componist Christophe Héral, die de muziek voor de originele game scoorde, komt terug voor Beyond Good and Evil 2