Assassins Creed Unity Key Kopen. Assassins Creed Unity Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Over Assassins Creed Unity

Vergelijk prijzen en koop Assassins Creed Unity key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Assassins Creed Unity rechtstreeks voor Uplay op de PC downloaden, installeren en spelen.

Assassin’s creed Unity

Assassin’s Creed Unity is een zeer avontiirlijke, spannende open-world game uit 2014. In het spel heb je te maken met actie, stealth en slimme keuzes maken.

Het spel speelt zich af in de 18e eeuw: de Franse revolutie. Jij speelt Arno Dorian die in de oorlogsstad Parijs woont. Arno werd wees toen zijn vader vermoord werd. Hij gaf zichzelf de schuld en zocht aansluiting bij de Brotherhood. Omdat zijn privéleven steeds meer verwikkelde met de Franse revolutie, wil Arno de ware oprichters van de revolutie blootstellen. Vanaf dan begint Arno mensen te helpen die vergelijkbaar onrecht als hij meemaken.

Het spel laat je dan ook de biografie van Arno in stappen meemaken. Zo wordt bij jou zelf ook woede en wraakgevoel opgewekt (waar de makers van Assassins Creed, Ubisoft, keer op keer in slagen). Buiten de belangrijkste missies, heb je echter talloze mogelijkheden om Parijs in de 18e eeuw te verkennen. Naast kleine zij-missies kun je rellen starten op straat, meedoen aan protesten of een terechtstelling saboteren. Ook is er liefde in het spel, Arno is verliefd op zijn jeugdvriendin, een dochter van een Franse revolutionair.

Het spel is in 2014 uitgekomen, en volgde daarmee Assassins Creed Black Flag op, waarbij je als piraat de Caribische Zee onveilig maakt. In Assassins Creed Unity zijn een aantal dingen sterk veranderd vergeleken met de voorganger. Zo kun je nu, in het spel zelf (dus niet in een speciale andere spelmodus), met vrienden spelen, samen kun je missies behalen of de enorme open wereld verkennen. Ook is de techniek van het vechten veranderd. Ubisoft heeft de vechtsport schermen als voorbeeld genomen. Hierbij is de besturing van het spel ook aanzienlijk veranderd. Een van de nieuwste functies van het spel is echter, dat je Arno naar jouw eigen wensen kunt optimaliseren. Wil je bijvoorbeeld dat Arno sneller wordt? Dan kun je dit verbeteren door behaalde missiepunten in te zetten. Net zoals in de vorige spellen kun je ook de wapens en kleding van Arno uitkiezen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Assassins Creed Unity tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Assassins Creed Unity op Keysforgames.nl