Assassin’s Creed Odyssey Key Kopen. Assassin’s Creed Odyssey Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Assassin’s Creed Odyssey key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Assassin’s Creed Odyssey rechtstreeks op Uplay op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Assassin’s Creed Odyssey sleutel in Nederland is € 5.69

Assassin’s creed Odyssey is avontuurlijke actiegame en wordt ontwikkeld door Ubisoft. Elke Assassin’s Creed game speelt zich af in de geschiedenis en deze laatste versie is daar geen uitzondering op.

Kies je personage

Je krijgt de keuze om een vrouwelijk of mannelijk personage te zijn. Voor de gameplay maakt het echter weinig verschil.

Griekenland

Assassin’s Creed Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland. De verschillende speelomgevingen geven je het gevoel alsof je terug in de tijd bent gegaan. Zo kun je door een oude drukke stad lopen, maar ook door diepe bossen en op eilanden vol met vulkanen. Overigens kun je ook gebruik maken van boten, waardoor je de zee op kunt gaan.

Wordt een legende

Door middel van de keuzes die je maakt kun je een legende worden, maar ook de meest gevreesde persoon van het volk. De manier waarop je bepaalde vragen beantwoordt bepalen de gevolgen van het spel en je kunt zelfs kiezen voor wie je wilt vechten, voor Athene of voor Sparta. Je begint als een onbekend persoon voor de andere mensen en naarmate je belangrijke beslissingen maakt zullen zij een mening over je krijgen. Ook kun je je uitrusting aanpassen en je vaardigheden verbeteren om de weg naar een legende te volgen.

Vecht als nooit tevoren

Gevechten zijn nu nog intensiever. Zo kun je meevechten aan grote veldslagen met honderden soldaten, maar ook oorlog voeren op zee.

Assassin’s Creed Odyssey wordt verwacht op 5 oktober 2018 en komt uit voor de Playstation 4, Xbox One en de computer.