Anno 1800 Key Kopen. Anno 1800 Uplay PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Anno 1800 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Anno 1800 rechtstreeks op Uplay op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Anno 1800 sleutel in Nederland is € 8.09

Anno 1800 is de nieuwste versie in de Anno reeks en wordt gemaakt door Blue Byte en uitgegeven door Ubisoft. Het is een strategiespel voor de computer, waarbij je je eigen civilisatie kunt bouwen, de economie controleren en oorlogen voeren met verschillende vijanden.

Bouw je eigen civilisatie

Anno 1800 speelt zich af in de negentiende eeuw. Je begint in een soort middeleeuwse omgeving en kan je steeds verder evalueren in de negetiende eeuw. Van het bouwen van havens tot het maken van een hele dierentuin, je kunt alles maken wat een stad hoort te hebben in deze eeuw. Met zoveel verschillende soorten materialen, huizen, wegen etc. kan je letterlijk elke straat uniek maken. Ook ziet het spel er zo realistisch uit dat het net lijkt of je een echte stad tot leven brengt. Zo kun je ervoor kiezen om te handelen met andere civilisaties, zodat je een betere economie krijgt en verder kunt evalueren naar een modernere levensstijl. Zo kun je bijvoorbeeld een treinverbinding maken en op die manier producten ruilen. Echter kun je er ook voor kiezen om een paar oolrogsschepen naar een andere kolonisatie te sturen en oorlog te voeren om zo meer grond te winnen en je civilisatie verder uit te breiden. Je moet ook niet vergeten om je bevolking tevreden te houden, want zij kunnen bijvoorbeeld gaan staken en hierdoor zal je economie slechter worden.

Anno 1800 wordt verwacht in de winter van 2018 en komt uit voor de pc.