ZONE OF THE ENDERSThe 2nd Runner MARS Key Kopen. ZONE OF THE ENDERSThe 2nd Runner MARS Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop ZONE OF THE ENDERSThe 2nd Runner MARS key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key ZONE OF THE ENDERSThe 2nd Runner MARS rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 05-07-2022 voor een ZONE OF THE ENDERSThe 2nd Runner MARS sleutel in Nederland is € 4.04

ZONE OF THE ENDERS: The 2nd Runner MARS is een remaster van de door Konami gemaakte game Zone of the Enders 2, een spel dat oorspronkelijk is verschenen op Playstation 2 in 2003. De remaster biedt graphics in 4K-resolutie, een VR-modus en nieuwe features. Vooral voor VR-gebruikers heeft deze remaster veel nieuws in petto.

Verhaallijn

In deze hack and slash game bestuur je de vliegende mech Jehuty. De game is bedacht door de geestelijk vader van de Metal-Gear games, Hideo Kojima. De serie komt oorspronkelijk uit 2001, en werd als eerste gemaakt voor de PlayStation 2. In 2003 kwam er een tweede deel uit. Er werd in 2012 al eerder een remaster uitgebracht van de games.

Nieuwe VR-interface

De game heeft niet enkel een 4K-upgrade gekregen, maar het is een volledige remaster van de oorspronkelijke titel uit 2003. Bijzonder aan deze remaster is dat deze volledige ondersteuning biedt voor VR-gameplay. Zo kun je de game spelen met Playstation-VR en Steam VR. Er is ook extra content voor VR-spelers: zo is het mogelijk 3D-modellen te bekijken in VR, cut-scenes kunnen na de game opnieuw bekeken worden in VR en is er een VR-hangar, waar interactie met hoofdpersonage Jehuty mogelijk is, in VR.

Niet enkel een upgrade

Game developer Konami heeft niet enkel nieuwe features toegevoegd voor VR-gebruikers. De game biedt verschillende nieuwe features, zoals een ‘Very Easy’ moeilijkheidsgraad, ‘Pro Mode’ controller setup en mini-map. Ook is het geluid verbeterd en surround sound support toegevoegd.

Release en demo

Zone of the Enders: The 2nd Runner – Mars komt in september 2018 uit voor PlayStation 4 en PC en ondersteunt PlayStation VR en Steam VR. De demo is nu beschikbaar.