ZONE OF THE ENDERS The 2nd Runner MARS Key Kopen. ZONE OF THE ENDERS The 2nd Runner MARS Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop ZONE OF THE ENDERS The 2nd Runner MARS key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel ZONE OF THE ENDERS The 2nd Runner MARS rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een ZONE OF THE ENDERS The 2nd Runner MARS sleutel in Nederland is € 25.44

Komende september kunnen fans van robots, actiegames en nostalgie hun hart ophalen. Konami komt dan namelijk met een high-definition remake van het spel Zone of Enders.

Remake?

Het spelen met mecha robots in de Zone of Enders wereld is niet nieuw. Het eerste deel kwam uit voor de Playstation 2, en heeft een remaster gekregen in 2009. Het MARS deel is daar weer een remaster van. Frisse graphics, de mogelijkheid om in VR te spelen en 4K ondersteuning zijn de belangrijkste features.

Nieuw

Nieuw in deze versie zijn naast de ondersteuning voor Playstation VR en Steam, de theater modus, de pro controller opties en de ‘super easy’ mode. Daarnaast zijn er trainings opties, minimaps, verschillende wapens en vechtstijlen. In de theater modus heb je alle tijd om zelf in virtual reality de spelwereld te ontdekken. Ook de super easy modus is gericht op het ontdekken van de verschillende werelden, robots en gevechtsopties. Ontspannen terwijl je speelt is hierbij het sleutelwoord.

Het spel

Spellen als Zone of Enders zijn vaak voor een beperkt publiek. Je koopt dit spel omdat je het kent vanuit je kindertijd, je gek bent op robot’s of om de mech gevechten. Ondanks alle graphische updates oogt het spel wat kaal. De focus ligt op de karakters, niet zozeer op de spelwereld. Toch zullen fans van het genre blij worden van de zachte prijs (het spel gaat rond de dertig euro kosten), de optie om het spel echt te beleven in 4K of virtual reality en de nieuwe kaarten.