Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol Key Kopen. Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol sleutel in Nederland is € 2.02

Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol is een actie avonturen spel ontwikkeld door DotEmu. Het spel is uitgegeven door Disney en Lucasfilm Games.

Zombies Ate My Neighbors

De cult klassieker Zombies Ate My Neighbors en het vervolg krijgen nieuw leven ingeblazen met zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol. In Zombies Ate My Neighbors speel je met Zeke en Julie. Het doel, je buren redden van een horde zombies, naast je buren probeer je natuurlijk ook de cheerleaders en babes te redden. Vecht je weg door 55 levels vol zombies, kettingzaag maniakken, vampieren en ander gespuis.

Goul Patrol

De helden Zeke en Julie gaan op bezoek bij de Ghost en Gouls exhibitie in de bibliotheek. Ze vinden een magisch boek over geesten. Natuurlijk laten ze het niet links liggen maar gaan ze aan het lezen. Voor ze het goed en wel doorhebben komen de geesten tevoorschijn en begint er een nieuw avontuur.