Ziggurat 2 Key Kopen. Ziggurat 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Ziggurat 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Ziggurat 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-02-2024 voor een Ziggurat 2 sleutel in Nederland is € 3.82

Ziggurat 2 van Milkstone Studios is een vervolg op het goed ontvangen origineel uit 2014, een kerker-kruipende roguelike met hectische first-person-gevechten die doen denken aan de oude Heretic- en Hexen-games.

De eerste verrassing van Ziggurat 2 is dat het eigenlijk een beetje een verhaal bevat. De Ziggurat zelf, waar de eerste game plaatsvond, was een gevangenis die was gebouwd om niet-dodelijke monsters te huisvesten. Een groep tovenaars hield het intact en leden die zich bij hun orde wilden aansluiten, moesten zichzelf bewijzen door zich er een weg door te vechten. Maar er ontstonden verdeeldheid onder de tovenaars en er braken gevechten uit, met als resultaat dat de Ziggurat werd vernietigd en zijn inwoners over de aarde zwierven. Of waar het spel zich ook afspeelt.

De eerste game volgde een eenvoudige formule. Je koos een personage en ging door meerdere verdiepingen van een kerker om tegen de laatste baas te vechten. Als je onderweg stierf, moest je opnieuw beginnen vanaf het begin. Ziggurat 2 verlaat echter die gemeenschappelijke rogue-lite-structuur voor een map en missie-gebaseerde, waardoor een duidelijk andere ervaring ontstaat. Het heeft echter nog steeds rogue-lite-elementen. Je krijgt één leven per missie, en een groot deel ervan is willekeurig.