Zero Hour Key Kopen. Zero Hour Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Zero Hour key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Zero Hour rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een Zero Hour sleutel in Nederland is € 10.55

Zero Hour van First Contact Entertainment Inc. is een first-person shooter voor de PlayStation VR (PSVR). Je vormt een team en speelt tegen anderen in online speler-tegen-speler-gevechten. Je kunt handvuurwapens, machinegeweren en explosieven gebruiken om vijanden op een realistische manier te doden, en er is wat bloed, maar geen bloed.

Zero Hour is in meer dan één opzicht een heel ander type multiplayer-shooter. Je hoeft alleen de in-game voicechat in games zoals PUBG en Call of Duty op te heffen om te begrijpen hoe giftig grote online communities kunnen zijn. Zet je microfoon echter aan in de lobby’s van een PlayStation VR-game voor meerdere spelers, en je hoort bijna altijd dat mensen aardig voor elkaar zijn. Het is een zeer welkome verrassing. Zero Hour is hier een briljant voorbeeld van, en tot dusver waren de lobby’s van de tactische squadron-shooter van First Contact Entertainments heerlijk aangenaam.