Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist CD Key code kopen

Over dit spel
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist is een stimulatiespel waarin je de glorie van de Yu-Gi-Oh! Karakters uit het heden en verleden kunt herleven. Het spel is ontwikkeld door Other Ocean Interactive en is uitgegeven door Konami Digital Entertainment Inc. De release van Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist vond plaats op 7 december 2017.

In het spel zijn spelers van over de gehele wereld uitgenodigd om deel te nemen aan het beste dualisten toernooi van Yu-Gi-Oh!. Gebeurtenissen kunnen opnieuw worden herleefd welke zullen samensmelten met verhaallijnen en personages. In het spel zijn maar dan 6600 kaarten om mee te spelen en kan er gevochten worden tegen meer dan 90 verschillende karakters.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist op Keysforgames.nl