YOU and ME and HER A Love Story Key Kopen. YOU and ME and HER A Love Story Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop YOU and ME and HER A Love Story key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key YOU and ME and HER A Love Story rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een YOU and ME and HER A Love Story sleutel in Nederland is € 16.27

YOU and ME and HER A Love Story is een avontuur spel, dat is ontwikkeld en geproduceerd door Nitroplus en JAST USA

Het leven is als een trap. Je moet gewoon blijven klimmen. Anders zult u, als u erover nadenkt, moeite hebben om de volgende stap te zetten.

Shinichi wil niets liever dan een rustig leven leiden. Hoewel hij ooit goede vrienden was met Miyuki, het populairste meisje op school, weerhoudt zijn verlangen naar normaliteit dat ze niet meer zijn dan klasgenoten.

Alles verandert echter op een dag op het dak, wanneer de excentrieke klas, Aoi, hem plotseling probeert te kussen. Miyuki lijkt net op tijd om haar te stoppen, maar daarna voelt Shinichi de drang om wat licht in de ogen van dit vriendloze meisje te brengen. Hij roept de hulp van Miyuki in en zo wordt een trio geboren.

De dagen gaan voorbij en beetje bij beetje leert Aoi wat het betekent om vrienden te zijn. Maar tegelijkertijd ontwaken lang sluimerende gevoelens in Miyuki’s hart. Terwijl de afstand tussen haar en Shinichi kleiner wordt, beginnen de zuurverdiende banden die de drie delen te rafelen.

Miyuki of Aoi - wanneer de tijd daar is, welke zal Shinichi dan kiezen?