Yooka Laylee Key Kopen. Yooka Laylee Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Yooka Laylee key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Yooka Laylee rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een Yooka Laylee sleutel in Nederland is € 0.94

Yooka-Laylee
Yooka-Laylee is een indie-avontuurspel dat ontwikkeld is door Playtonic Games en uitgegeven is door Team17 Digital Ltd.

Maak kennis met de groenkleurige Yooka en de geelkleurige Laylee. Samen met hen verzet je je tegen Capital B, een slechterik die alle boeken op de wereld voor zichzelf wil hebben, om deze vervolgens te verkopen. Met jouw unieke vaardigheden ben je in staat spectaculaire uitdagingen aan te gaan en vijanden te verslaan. Onderweg verzamel je bijzondere voorwerpen, ontmoet je bizarre wezens en kun je zelfs samen met je vriend of vriendin multiplayer-spellen spelen. Het Playtonic-universum is een lust voor het oog en de soundtrack een feestje voor je oren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Yooka Laylee tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Yooka Laylee op Keysforgames.nl