Yomawari Midnight Shadows Key Kopen. Yomawari Midnight Shadows Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Yomawari Midnight Shadows key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Yomawari Midnight Shadows rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een Yomawari Midnight Shadows sleutel in Nederland is € 10.96

Als de zomervakantie eindigt, bezoeken twee jonge meisjes hun geboorteplek om het vuurwerk in de avond te bekijken. Als de avond valt en het vuurwerk eindigt, raakt hun geboortestad gehuld in duisternis. Op hun weg naar huis springt er iets uit de schaduwen om aan te vallen en de twee meisjes raken verdwaald in het donker. Gescheiden en bang, moeten de meisjes zich schrap zetten voor de verschrikkingen van de nacht en de duisternis tegemoet treden om elkaar te vinden en naar huis te gaan. Verstop je achter struiken en borden terwijl vijanden je naderen en gebruik voorwerpen die je in het bos en in de stad vindt om puzzels op te lossen en geesten te doden. Ontdek dan aantekeningen en mysterieuze geschriften die kunnen leiden tot iets beters dan je je kunt voorstellen.

Unieke eigenschappen

  • Zeer sfeervol en verontrustend vanaf het eerste moment, met deskundig gebruik van geluid en een indrukwekkend begrip van hoe je spanning opbouwt en onderhoudt.
  • Wonderlijk bizarre monsters.
  • Een nog betere game dan het origineel, waarvan de onschadelijke beelden een gespannen en onvoorspelbare overlevingshorror op de kaart zetten.
  • Naarmate je verder komt, vind je ‘charms’ die je kunt aantrekken. Charms hebben verschillende voordelen, zoals het houden van veel steentjes, waardoor je uithoudingsvermogen beter wordt, of waardoor je sneller kunt rennen.