Yokais Secret Key Kopen. Yokais Secret Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Yokais Secret key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Yokais Secret rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 05-07-2022 voor een Yokais Secret sleutel in Nederland is € 2.53

Yokais Secret is een hot girl-decoderingsspel. Vroeger waren er kersenbloesems in “Wazhi country”, en Yanghai en de mensen leven in vrede. In “Land of wa no kuni” kan Yokai een charmant klein meisje worden om het menselijk leven te begeleiden. De ontwikkelaar en uitgever is DoubleW. Duizenden jaren lang leefden de Yoko-meisjes van “Yamato Country” in vrede met de mensen, maar de Yoko-meisjes verzetten zich plotseling en de hele wereld verloor zijn kleur. Als de “Endless Master” ben je verantwoordelijk voor het redden van Girl Yokai en de hele wereld!

Hoe te spelen?

Er zijn twee spa’s die je kunt gebruiken die worden bewaakt door een Nure-Onna en een Giftig Slijm – de Nure-Onna laat een houten tegel vallen: “Ro”. Nadat je de eerste verdieping hebt vrijgemaakt, ga je de trap aan de rechterkant op om de bovenste verdieping te bereiken, er is een Flying Bolt-yokai in de kamer helemaal rechts van de gang waar je de Wood Tile krijgt: “I”. Zodra je alle drie de tegels hebt, activeer je de schakelaar in het midden van de gang om de lift te bellen. Ga naar het einde waar je een Enki zult ontmoeten. Je zult ook een deur vinden die op slot is en waarvoor de boomtegels “I-Ro-Ha” moeten verbinden om hem te openen – voordat je naar binnen gaat, rust je bij het heiligdom om je voor te bereiden op de handschoen. van yokai. In de grote kamer achter de deur ontmoet je een Yokai-handschoen, eerst verschijnt een Enki, gevolgd door een Oni-bi en Tesso. De laatste yokai die zal verschijnen is een Ubume en het zal het Dark Realm oproepen terwijl je ertegen vecht – het doden van de Ubume maakt het Dark Realm vrij en je krijgt de Key to the Back Room. Nadat je de laatste yokai hebt gedood, open je de deur die naar de achterkamer leidt en gebruik je de sleutel om deze te ontgrendelen. Je zult een vinden genaamd Okuni die zichzelf heeft opgesloten om zichzelf te beschermen tegen de yokai. Praat met haar en ze zal je bedanken voor het redden van haar, dit zal ook de missie voltooien.

Spelkenmerken:

  • Verplaats de kleurrijke blokken, voltooi de puzzel met kleurenlay-out en onthul de echte reden voor de rel!
  • Yanghai-meisjes in verschillende rollen kunnen niet wachten om je te zien!
  • Gebaseerd op real-time 2D-technologie, zullen alle personages bewegen!
    Alle Yanghai-meisjes hebben meerdere interacties.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Yokais Secret tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Yokais Secret op Keysforgames.nl