Ylands Key Kopen. Ylands Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Ylands key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Ylands rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 25-06-2022 voor een Ylands sleutel in Nederland is € 0.62

Mooie open wereld

Ylands is een unieke sandbox-avonturenspel waarmee je je creativiteit kunt verkennen. Het is ook een platform voor het maken van aangepaste games, gaande van eenvoudige scenario’s tot geavanceerde spelmodi. Verken de open-polywereld van Ylands, alleen of samen met je vrienden. Je kunt grondstoffen verzamelen, schepen bouwen en naar andere landen varen, bergen beklimmen of afdalen naar donkere diepten om honderden voorwerpen en voorwerpen te vinden, te gebruiken of te bewerken.
Je kunt naadloos overschakelen tussen single- en multiplayer-modi terwijl je niet-geïdentificeerde ylands onderzoekt. Kastelen belegeren, deelnemen aan zeeslagen, deelnemen aan auto- en paardenraces, uitgebreide energieapparaten bouwen of vreemde dingen tegenkomen, zoals krabbenpantsers, gemuteerde pinguïns en nog veel meer – Ylands laat je je kinderfantasieën beleven en je eigen nieuwe avonturen creëren . Door de in-game-editor van Ylands te gebruiken, kunt u een bestaand spel aanpassen of zelf een eigen spel maken en het vervolgens met anderen delen.
Als dit niet genoeg is, staan er in de Ylands Workshop een heleboel verschillende spelscenario’s voor je klaar om mee te spelen!

Unieke eigenschappen

  • Volledig interactieve wereld met duizenden objecten en items die moeten worden gebruikt, gevonden of gemaakt.
  • Modificeerbaar terrein met fauna, flora en hulpbronnen die de klimaatzone volledig weerspiegelen.
  • Breed scala aan dingen die je kunt doen – van mijnen, temmen en paardrijden, het bouwen van uitgebreide energieapparaten of het maken van drankjes tot het bouwen van schepen met een aangepast ontwerp.
  • Dit alles terwijl naadloos wordt geschakeld tussen single- en multiplayer-modi (met ondersteuning voor dedicated servers) en vanuit het perspectief van de eerste of derde persoon.
  • Ingebouwde gameditor waarmee u uw eigen niveaus en avonturen kunt ontwerpen en delen.
  • In-game winkel waar je voorwerpen van cosmetische aard kunt kopen. Tijdens vroege toegang krijgen nieuwe spelers 4600 coins te besteden.