Yakuza 3 Remastered Key Kopen. Yakuza 3 Remastered Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Yakuza 3 Remastered key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Yakuza 3 Remastered rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een Yakuza 3 Remastered sleutel in Nederland is € 3.2

De beruchte trage start van Yakuza 3 door Sega, Amusement Vision, Sega Sports R&D ziet de protagonist van de serie Kazuma Kiryu genieten van een relatief rustig leven met het leiden van een weeshuis aan de zonnige kustlijn van Okinawa – maar het duurt niet lang voordat onze held in weer een andere dramatische vete tussen yakuza-clans. Yakuza 3 was een ambitieuze sprong voorwaarts voor de franchise in 2009, en tien jaar later blijft de remaster een robuuste ervaring.

Naast een typisch uitstekend verhaal dat barst van de briljante personages, biedt de titel een geweldige balans tussen serieuze verhalende beats en volledig off-the-cuff side-quests en diepgaande afleidingen zoals karaoke, golf en gastvrouwendaten. Yakuza 3 heeft de reputatie van de serie echt verstevigd als een meme-waardige sandbox, en het verkennen van zowel Okinawa als Kamurocho is nog steeds een genot.

Yakuza 3 Remastered draait met een zijdezachte 60 frames per seconde en voelt geweldig om te spelen, zelfs als de animaties en personagemodellen zeker hun leeftijd laten zien. Het kan een beetje stijf lijken in vergelijking met meer recente inzendingen, maar de strijd is grotendeels geweldig, en de game bevat enkele van de meest memorabele baasgevechten in de hele Kazuma Kiryu-saga.