XERA Survival Key Kopen. XERA Survival Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop XERA Survival key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key XERA Survival rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een XERA Survival sleutel in Nederland is € 14.52

XERA Survival is een actie-gerichte plundering-shooter, vanaf de grond af ontworpen als een multiplayer, open wereld PvPvE-ervaring met een wereldwijde versnellingsopslag die je vanaf elke server kunt openen.

2022: Het tijdperk van AI is aangebroken. De wereld is in chaos nadat een prototype gevechtsrobot – verboden door de wet en in afwachting van veilige vernietiging door XERA Corporation – zelfbewust werd, ontsnapte en replicatie begon op industriële schaal. Mislukte pogingen om de AI op afstand uit te schakelen, brachten eenvoudig een oorlog teweeg die de mensheid zich niet kon veroorloven te verliezen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download XERA Survival tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel XERA Survival op Keysforgames.nl