XCOM Chimera Squad Key Kopen. XCOM Chimera Squad Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop XCOM Chimera Squad key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key XCOM Chimera Squad rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een XCOM Chimera Squad sleutel in Nederland is € 1.47

Of je nu leiding geeft aan een speciale organisatie tegen onbekende bedreigingen die over de hele wereld opduiken, of terugvecht tegen indringers die de aarde hebben overgenomen, XCOM ging altijd over de angst voor wat er in het donker op de loer ligt. Dat is veranderd met dit laatste bericht. XCOM: Chimera Squad van Firaxis Games schuwt de overkoepelende, wereldomvattende avonturen van eerdere titels met een unieke focus: het beschermen van City 31.

Squad doelen

Chimera Squad vindt plaats enkele jaren na XCOM 2 en zijn uitbreidingen. De buitenaardse indringers werden verdreven en de mensheid is nu vrij om te leven naast de buitenaardse wezens en hybriden die na de oorlog zijn achtergebleven. Stad 31 is zo’n gemeenschap van gemengde soorten, een metropool van mensen, hybriden en buitenaardse wezens die in relatieve harmonie samenleven. Wanneer die harmonie wordt verstoord door een terroristische aanslag, wordt XCOM’s Chimera Squad gestuurd om de politie van de stad bij te staan ​​als een stakingsmacht die is ontworpen om gewelddadige bedreigingen het hoofd te bieden.

Gameplay

Elke missie in het spel is opgedeeld in een reeks discrete ontmoetingen. Elk van deze schermutselingen begint met je team dat de verdediging van de vijand doorbreekt en het vuur opent. Deze omlijsting zorgt voor een natuurlijke pasvorm voor de meer filmische eigenaardigheden van de motor en trekt je veel sneller in de actie.

Er is hier enige ruimte om te experimenteren, aangezien bepaalde ontmoetingen exclusieve of voordelige inbreukmogelijkheden mogelijk maken als je over de juiste apparatuur beschikt. Soms is het logischer om de thee op te splitsen. Andere keren is het het risico van een vijandelijke tegenaanval waard om een ​​gegarandeerde treffer te verzekeren bij het volgende schot van een eenheid. Hoe dan ook, als je door de muren barst om vijanden te verrassen, blijft het altijd cool.

Nog steeds strategisch

Naast het uitvoeren van individuele missies, moet je je tijd en middelen verdelen over de negen districten van City 31. Je verzamelt intelligentiepunten, elerium en credits door missies te voltooien, die je kunt besteden aan het opzetten van taskforces in elk district om bonussen te geven, inclusief wekelijks inkomen van de drie bronnen, of rechtstreeks aan de ontwikkeling van uitrusting en technologie voor je squadron.

Intelligentie maakt het mogelijk taakgroepen op te bouwen en items op de zwarte markt te kopen, Delerium maakt het mogelijk om nieuwe technologie te onderzoeken, met credits kun je direct nieuwe uitrusting voor je team kopen terwijl je deze ontgrendelt door onderzoek.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download XCOM Chimera Squad tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel XCOM Chimera Squad op Keysforgames.nl