XCOM 2 War of the Chosen Key Kopen. XCOM 2 War of the Chosen Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop XCOM 2 War of the Chosen key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key XCOM 2 War of the Chosen rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een XCOM 2 War of the Chosen sleutel in Nederland is € 6.31

XCOM 2: War of the Chosen voegt uitgebreide nieuwe content toe in de strijd tegen ADVENT wanneer extra verzetsfracties worden gevormd om de buitenaardse dreiging op aarde te elimineren. Als antwoord verschijnt een nieuwe vijand, bekend als de “gekozen”, met één doel: de commandant heroveren. De uitbreiding omvat nieuwe Hero-klassen om de “gekozen”, nieuwe vijanden, missies, omgevingen en een grotere diepte in de strategische gameplay tegen te gaan.

Er zijn drie nieuwe facties ontstaan ​​om de weerstand van de aarde te versterken – de Reapers, schermutselaars en tempeliers – elk met zijn eigen unieke vermogens en tegengestelde filosofieën. Deze facties bieden krachtige heldenklasse soldaten om te helpen bij missies en nieuwe kansen voor de strategielaag.

Unieke eigenschappen

  • Het nieuwe vaardigheidspuntensysteem. Individuele XCOM-soldaten verdienen in de game vaardigheidspunten om je skills bij te scherpen, zoals het flankeren van een vijand of het doden van hoger niveau.
  • The Lost, een zombie ras van gemuteerde wezens dat opduikt in bepaalde gebieden rond de kaart. Sommige missies zijn hier prachtig op gebaseerd.
  • Uitstekende stemacteurs, de soldaten Bonds en de nieuwe en dynamische missietypen.
  • Combineer om meer drama te creëren dan ooit tevoren.
  • Terwijl je vecht tegen de uitverkorenen, verbeteren hun vaardigheden, waardoor ze na verloop van tijd steeds gevaarlijker worden.