X4 Split Vendetta Key Kopen. X4 Split Vendetta Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop X4 Split Vendetta key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key X4 Split Vendetta rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een X4 Split Vendetta sleutel in Nederland is € 6.49

X4: Split Vendetta is het nieuwe hoofdstuk van het bekende game X4. Dit spel werd uitgebracht op 31 maart 2020, dit is gemaakt en uitgebracht door Egosoft. Dit spel kan worden gespeeld op Windows platformen, mits de pc voldoet aan de benodigde vereisten, check vooraf of je pc voldoet aan de technische vereisten. Dit nieuwe hoofdstuk bevat geweldige nieuwtjes en er zijn veel verbeteringen doorgevoerd.

X4 Split Vendetta heeft een hoop nieuws in petto! Denk hierbij aan een uitbreiding van het universum, nieuwe families, wapens en missies. In dit nieuwe deel zijn er veel nieuwe avontuurlijke missies te vinden. Werk samen met andere families, val andere spelers aan of verdedig jezelf tot je er bij neervalt! Deze uitbreiding gaat een stuk verder dan de vorige update. De gameplay en graphics zijn verder flink verbeterd. Volgens veel gamers is dit een te gek spel en een een goed vervolg op eerdere versie.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download X4 Split Vendetta tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel X4 Split Vendetta op Keysforgames.nl