X4 Foundations Key Kopen. X4 Foundations Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop X4 Foundations key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key X4 Foundations rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een X4 Foundations sleutel in Nederland is € 14.09

X4 Foundations is een space simulatiegame met actie elementen. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door Egosoft.

In het spel verkent de speler het universum. Hij moet hierbij handel drijven, ruimtestations bouwen, een ruimtevloot opbouwen en tegenstanders uitschakelen. Alle ruimteschepen, van groot tot klein, zijn door de speler te besturen. Door middel van upgrades versterk je de ruimtevloot. In het spel zijn verschillende rassen en facties aanwezig. Gebruik hun specifieke eigenschappen om je doel te bereiken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download X4 Foundations tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel X4 Foundations op Keysforgames.nl