WWE 2K19 Key Kopen. WWE 2K19 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over WWE 2K19

Vergelijk prijzen en koop WWE 2K19 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key WWE 2K19 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Nog een maandje en dan kun je weer los met het nieuwste deel van WWE 2K19. Met tot nu toe 62 worstelaars, een gloednieuwe gamemode “The Million Dollar Tower” en de focus op de carrière van Daniel Bryan, zit deze game vol potentie.

Modes

Allereerst de showcase mode. Die neemt je mee in de carrière van Bryan in twaalf wedstrijden. Uiteraard stelt de game je in staat om het op te nemen tegen John Cena in de legendarische Velocity match. Naast de showcase mode kun je tijdens de MyPlayer variant op het spel, een eigen superster ontwerpen. Pas uiterlijk, speelstijl en outfits aan op jouw wensen en win online en offline wedstrijden en uitdagingen.

Nieuw zijn de zogenaamde Towers. Een speelmodus waarbij je vijftien wedstrijden achter elkaar moet winnen. Die wedstrijden zitten bomvol extra uitdagingen, tricky moves en opdrachten. Naast de reguliere Tower wedstrijden, zijn er dag- en weekuitdagingen. En er is de Million Dollar Tower, waarmee je jezelf als AJ Styles naar de top moet knokken.

Varianten

De worstelwereld staat niet stil, dus doen de games van 2K dat ook niet. Naast de gewone versie van het spel dat op 9 oktober uitkomt voor zowel consoles als PC, is er een Collectors Edition en een Deluxe Edition. De standaard editie is te pre-orderen met als bonus, 2 nieuwe characters; Ronda Roussey en Rey Mysterio. De Deluxe editie bevat naast de game ook de season pass die je in staat stelt alle DLC te downloaden.

Je krijgt toegang tot wat nieuwe Hall of Fame worstelaars en een Supercard. Fans die helemaal gek zijn van de WWE, doen er goed aan de Collectors Edition te kopen. In een speciale box ontvangen zij de game, een Funko Pop, een gelimiteerde ring, een kaart met een stukje van de worsteloutfit van Ric Flair en alle digitale updates van de Deluxe editie.

Fans

Dus als jij weet wat een Coast to Coast is, John Cena wel gewoon kunt zien, gek bent op The Undertaker en de WWE op de voet volgt, dan is dit de game voor jou! Voor iedereen die de game pre-ordered, is er al toegang op 5 oktober!