WWE 2K17 Key Kopen. WWE 2K17 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over WWE 2K17

Vergelijk prijzen en koop WWE 2K17 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key WWE 2K17 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

introductie

WWE 2K17 is een pro-wrestling spel uitgebracht door de World Wrestling Entertainment. In het spel neem je de rol aan van één van de worstelaars, of je creëert je eigen worstelaar, en stap je in de ring tegen alle bekende namen uit de worstelwereld. John Cena, The Undertaker en Randy Orton. Het spel heeft een verhaallijn van meer dan 100 uur, maar heeft zich deze keer voornamelijk gericht op het multi-player aspect. Het spel geeft je de mogelijkheid om met 6 spelers tegelijk te spelen op 1 console. Door de vele vergelijkingen met de echte worstelwereld is dit spel zeer geschikt voor fans van WWE. Dat gezegd hebbende heeft WWE 2K17 er ook voor gezorgd dat het spel aantrekkelijk is voor mensen buiten de worstelwereld.

Beschrijving

Het spel heeft zeer realistische graphics, ontzettend veel nieuwe moves en vechtbewegingen en authentieke worstelervaring. WWE staat natuurlijk bekend om zijn verhaallijnen en die komen in het spel ook uitgebreid aan bod. Je kunt de carrières van legendes als The Undertaker en Stone Cold Steve Austin herbeleven in de zogeheten WWE Universe Playlist. Daarnaast kan je ook proberen om zelf de meest dominante worstelaar te worden in de My Career optie. Tijdens je eigen verhaallijn moet je jezelf niet alleen staande weten te houden in de ring, ook daarbuiten moet je vechten voor je respect. Diss je tegenstanders en vorm de juiste bondgenootschappen met coaches, managers, andere worstelaars en sponsoren en zorg ervoor dat je één stap voor je concurrenten blijft.

Terug van weggeweest

Natuurlijk is het in deze versie van WWE ook mogelijk om vals te spelen tijdens één van je worstelwedstrijden. Gebruik een stoel, schop je tegenstander in zijn edele delen terwijl je partner de scheidsrechter probeert af te leiden. Het is in dit deel ook weer mogelijk om de scheidsrechter een pak rammel te geven. Houdt echter wel rekening met een directe diskwalificatie. Kortom, WWE 2K17 zit weer boordevol nieuwe content, verbeterde verhaallijnen en nieuwe opties en personages om je weer een authentieke WWE ervaring te geven.