WRATH Aeon of Ruin Key Kopen. WRATH Aeon of Ruin Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over WRATH Aeon of Ruin

Vergelijk prijzen en koop WRATH Aeon of Ruin key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key WRATH Aeon of Ruin rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

WRATH Aeon of Ruin is een lekker ruig first-person schietspel. U bevindt zich als outlander in een duistere wereld die op het punt staat te vergaan. Het is een mix van actie, mysterie en ijzingwekkende gebeurtenissen. Dit fanatieke spel is gepubliceerd door 3D Realms en 1C Entertainment.

Oldschool

Deze game is een klassieker die zo uit de jaren 90 zou kunnen komen maar integendeel splinternieuw is. De outlander is het hoofdpersonage wiens wereld aan het vervallen is. In deze wereld zijn talloze vijanden die met een bulk machtige wapens kunnen worden afgeknald. De protagonist verplaats zich langs donkere ruïnes om uit te vinden wat er gaande is, maar pas op! Want voor u het weet komen uw vijanden uit het niets tevoorschijn. Het spel draait het best op een Nvidia Geforce 7950GT kaart. U kunt de game in uw eentje spelen, maar uiteraard ook lekker gezellig met uw vrienden. Indien u een dagje niks te doen heeft kunt u uw adrenaline level een beetje hoger brengen met dit gave traditioneel ogende griezelspel.

Meer informatie

Indien u uzelf wilt inlezen over dit spel of meer informatie wilt kunt u altijd een bezoekje brengen aan store.steampowered.com/app/1000410/WRATH_Aeon_of_Ruin/. Geef uzelf de ruimte om vragen te stellen. Ook kunt u nog wat aanvullende informatie opzoeken op andere sites over WRATH Aeon of Ruin. Misschien bent u direct al enthousiast geworden of wilt u zich nog even oriënteren. Indien u van echte klassiekers en een flinke dosis actie houdt is WRATH Aeon of Ruin zeker iets voor u!