Worms WMD Key Kopen. Worms WMD Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Worms WMD

Vergelijk prijzen en koop Worms WMD key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Worms WMD rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Worms W.M.D is een 2D turn-based video game dat in 2016 werd gepubliceerd door Team17.

Het is een onderdeel van de wereldberoemde computerspelserie Worms dat terug aansluiting probeert te vinden bij oudere spellen uit de serie, zoals Worms Armageddon.

De speler bestuurt een groep wormen die vechten tegen een vijandig team en wordt hierbij in de mogelijkheid gesteld zelf wapens en voertuigen te creëren waarmee de tegenstander vernietigd kan worden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Worms WMD tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Worms WMD op Keysforgames.nl